Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladík za volantem zpanikařil při pohledu na strážníky a vyhodil z okna pytlík se sušinou

Nervy na uzdě neudržel teprve devatenáctiletý mladík, který projížděl v noci na středu Brnem. Všiml si totiž strážníků a začal panikařit. Nejdříve vypnul světla svého auta, poté zrychlil a při snaze ujet vyhodil z auta pytlík se sušenou marihuanou.

Hlídka strážníků viděla, jak mladík v noci na středu nasedl v Masarykově čtvrti do červené škodovky a vyrazil ke kruhovému objezdu. Strážníci za ním. Mladík ve chvíli, kdy si všiml za sebou jedoucího auta strážníků, vypnul světla, sešlápl plyn a pokusil se ujet.

Strážníci ho začali pronásledovat. Mladý řidič pak za jízdy otevřel okénko a vyhodil z něj sáček. Poté zastavil. Své chování strážníkům vysvětlil tím, že se prý bál problémů s policií a situace ho zmátla.

Zatímco strážníci čekali s mužem na příjezd republikových policistů, další hlídka městské policie se vydala k místu, kde mladík vyhodil z okna sáček s neznámým obsahem.

„Po krátkém pátrání se jim podařilo pytlík naplněný sušenou rostlinou najít a předali ho spolu s podezřelým státním policistům. Muž je dále podezřelý z několika dopravních přestupků a také z přestupku neuposlechnutí výzvy," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky sušina, strážníci, konopí, honička, Brno

Mladík za volantem zpanikařil při pohledu na strážníky a vyhodil z okna pytlík se sušinou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.