Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mexičan se Slovákem sprejovali na Slovaňáku na historickou budovu. Mexičan se přiznal, Slovák skončil v poutech

Diametrálně rozdílný přístup k přiznání viny projevili ve čtvrtek nad ránem dva muži. Policisté je totiž chytili, jak na Slovanském náměstí stojí s rukami od barvy u čerstvého nápisu na památkově chráněné budově. Zatímco muž z Mexika nezapíral a raději se přiznal, Slovák počastoval policisty barvitou paletou národních nadávek.

Pozornost policistů na sebe upoutal právě muž z Mexika. Když totiž viděl projíždějící hlídku, snažil se krýt za zaparkovaným autem.   To se hlídce zdálo podezřelé a tak se rozhodli, že trojici, kterou tvořili dva muži a jedna žena, zkontrolují.

Hned jak policisté vystoupili z auta, ucítili typický zápach rozpouštědla. Mexičan, který se chtěl ukrýt za autem, měl navíc ruce znečištěné barvou. Poté navíc opodál spatřili čerstvé grafiti na stěně památkově chráněného domu.

Mexičan se zabarvenýma rukama se ani nesnažil klást odpor a rovnou se přiznal. Za to druhý Slovák s policisty nespolupracoval. Častoval je zemitými slovenskými výrazy a nakonec se pokusil i z místa odejít takže policisté museli použít donucovací prostředky. „Oba dva muži nakonec skončili v policejní cele," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto pixabay.com

Štítky slovanské náměstí, sprejeři, mexičan, slovák, donucovací prostředky, Slováci, Mexiko, Slovanské náměstí (Brno)

Mexičan se Slovákem sprejovali na Slovaňáku na historickou budovu. Mexičan se přiznal, Slovák skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.