Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ujížděli před policií a schovávali se ve křoví. Tříčlenná osádka podivně jedoucího auta byla značně pod obraz

Podivně jedoucího auta si všimla policejní hlídka v Letovicích. Řidiče se policisté pokusili zastavit, ten jim však ujel a auto odstavil na polní cestu. Opilou osádku auta policie následně našla schovanou ve křoví.

V neděli okolo třetí hodiny ráno si policejní hlídka z Letovic všimla podivné jízdy auta Toyota Corolla. Policisté se rozhodli auto zastavit a zkontrolovat řidiče. Na pokyn červenou svítilnou, aby zastavil, řidič ale nereagoval. Namísto toho policisty objel a přidal plyn. Projel Sebranicemi a vydal se směrem na Kunštát. 

Hlídka se okamžitě dala do pronásledování vozu. Ujíždějící auto následně policie objevila odstavené na polní cestě v místě zvaném Podchlumí u Kunštátu. Osádka auta se před policií pokusila ukrýt ve křoví, hlídka je však brzy objevila. 

Všichni v autě včetně řidiče byli opilí

Po zkoušce na alkohol se policisté dozvěděli i důvod, proč se auto snažilo ujet. Skupinka se vracela z noční zábavy plné alkoholu. Řidič nadýchal 1,85 promile, ale odmítal spolupracovat a k řízení auta se nechtěl přiznat. Po následném šetření a výslechu spolujezdců vyšla pravda najevo. 

"Dvaatřicetiletý ujíždějící řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky." oznámila mluvčí policie Lenka Koryťáková. 

Autoři | Foto pčr

Štítky policie, auto, alkohol, útěk, Blanensko, Letovice, Kunštát, Toyota Corolla

Ujížděli před policií a schovávali se ve křoví. Tříčlenná osádka podivně jedoucího auta byla značně pod obraz  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.