Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý motorkář si vyjel užívat sobotního počasí, v Lulči se střetl s osobním autem. Nehoda pro něj dopadla tragicky

Sobotní slunečný den si vyjel užívat mladý motorkář se svou spolujezdkyní. Na křižovatce v Lulči se však střetl s osobním autem řidičky, která přijížděla z vedlejší silnice. Mladík na motorce na místě zemřel, jeho spolujezdkyně skončila s velmi těžkým zraněním v nemocnici.

Včerejší sobotní počasí vylákalo na silnice mnoho motorkářů. Ne všichni se ale bezpečně vrátili domů. Po celém našem území policie šetřila dopravní nehody právě s motorkáři. 

Jedna z nehod v okolí Lulče však skončila velmi smutně – zemřel mladý motorkář. Oznámení o události přišlo těsně po 15. hodině. Teprve dvacetiletý mladík se na křižovatce na hlavní silnici střetl s řidičkou osobního auta, která přijížděla z vedlejší. Mladý jezdec na místě zemřel a jeho neplnoletá spolujezdkyně skončila s těžkým zraněním v nemocnici. 

"K této tragické události jsme vyslali i policejního krizového interventa, aby poskytl akutní psychologickou pomoc. Událostí se samozřejmě budeme i nadále zabývat." dodala mluvčí policie Kamila Haraštová. 

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky smrtelná nehoda, motorkář, vyškovsko, policie, automobil, Luleč

Mladý motorkář si vyjel užívat sobotního počasí, v Lulči se střetl s osobním autem. Nehoda pro něj dopadla tragicky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.