Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž se hlasitě hádal se ženou na Štefánikově ulici a u toho se svlékal, pak si rozbil hlavu o dveře

Velmi vyhrocený partnerský konflikt sledovali včera lidé ve Štefánikově ulici v Brně. Třiatřicetiletý muž se hádal s o tři roky starší ženou u zaparkovaných aut, přičemž ze sebe muž postupně strhával oblečení. Po příjezdu strážníků spor ještě vyeskaloval, až skončil zraněním.

Svědkové scény měli strach o zdraví obou hádajících. Muž totiž obíhal auto a na rušné ulici mohlo hrozit neštěstí. Vytočili proto tísňovou linku 156.

Přivolaní strážníci okamžitě zabránili dalšímu napadání a zajímali se, co přesně se na místě seběhlo. Muž ale místo vysvětlení začal strážníkům nadávat a měl snahu z místa odejít.

Po chvíli se přece jen zklidnil, a když už vše nasvědčovalo tomu, že začne spolupracovat, nečekaně sebou prudce trhl, prorazil tvrzené sklo domovních dveří a rozbil si hlavu.

„V obavě, že by se muž pokusil znova si ublížit, mu strážníci nasadili pouta," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.  Muže na místě ošetřili  zdravotníci, kteří ho pak odvezli sanitkou do nemocnice. „Podezřením z několika přestupků se bude zabývat správní orgán," uzavřel Šoba. 

Foto pixabay.com

Štítky hádka, štefánikova ulice, Brno

Muž se hlasitě hádal se ženou na Štefánikově ulici a u toho se svlékal, pak si rozbil hlavu o dveře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.