Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Křídlovické ulici se střílelo. Tři lidé údajně dostali zásah diabolkou

Představte si, že vás někdo střelí při pondělním ránu diabolkou. Takové probuzení zažili lidé na Křídlovické ulici.

K hlídce městské policie se během včerejší plánované obchůzky v Křídlovické ulici přihlásil osmasedmdesátiletý muž. Ten hlídce oznámil, že ho někdo zasáhl diabolkou, když seděl a odpočíval na betonové zábraně u okraje chodníku. Strážníci muži ošetřili drobnou krvavou ránu a hned se vydali k domu, odkud muž zaslechl výstřel.

Tento týden hýždě, minulý zadnice

Uviděli tam dvojici nastupující do auta a pokřikující směrem k jednomu z otevřených oken. Šestačtyřicetiletá žena se držela za hýždi a rozzlobeně gestikulovala. Hlídce podala ze země diabolku, kterou ji někdo podle jejích slov střelil, když stála zády k domu. Žádné zranění ale naštěstí neutrpěla. „Hlídka podnikla všechny kroky k určení podezřelého a přivolala státní policisty,“ řekl policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Mezitím se ke strážníkům přihlásila ještě pětapadesátiletá žena, kterou někdo údajně trefil diabolkou do pozadí už v minulém týdnu. „Strážníci případ předali Policii České republiky pro důvodné podezření z trestného činu,“ doplnil Ghanem.

Autoři | Foto PČR

Štítky diabolka, zásah, Křídlovická, Česko

Na Křídlovické ulici se střílelo. Tři lidé údajně dostali zásah diabolkou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.