Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž kvůli rozchodu s přítelkyní posprejoval nemocnici v Brně a utekl. V patách mu byl duchapřítomný svědek

Dvaatřicetiletý muž si pro účely sprejerství vybral béžovou budovu nemocnice v Lazaretní ulici. Při příjezdu strážníků však začal utíkat. K jeho dopadení významně pomohl svědek, který muže pronásledoval až do autobusu.

Tři červené nápisy velikosti 1x1 metr nesprejoval jen na nemocnici ale také na zeď areálu bývalé zbrojovky.  Jeho malba nezůstala dlouho bez povšimnutí. Sprejera si všiml osmatřicetiletý muž, který ihned zavolal linku 156.  Když přijeli strážníci na místo činu začal sprejer utíkat.

Svědek tak neváhal a pronásledoval podezřelého na útěku. „Strážníci muže dostihli ve smyčce na Staré osadě, kde naskočil do autobusu. Útěk pak ukončila strážnice, která ho vyzvala, aby z autobusu vystoupil,“ uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Dvaatřicetiletý muž nic nezapíral a k autorství červených nápisů se přiznal. Důvodem jeho potřeby „zkrášlit“ město byl prý rozchod s partnerkou a alkohol.  

Autoři | Foto MP Brno

Štítky sprejer, městská policie, Lazaretní, bývalá zbrojovka, nemocnice, Brno

Muž kvůli rozchodu s přítelkyní posprejoval nemocnici v Brně a utekl. V patách mu byl duchapřítomný svědek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.