Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opilého mladíka v řece naháněli policisté i hasiči na člunu. Nejdřív se jim smál, pak se schoval do křoví

Na záchytce skončil vypečený mladík, který vypil příliš alkoholu, a rozhodl se jít vykoupat do řeky v Ivančicích. Po honičce ve vodě se hasičům i policii schoval ve křoví. Z celého zákroku měl přitom po celou dobu srandu a policistům se smál.

Na sobotní noc bude jistě vzpomínat nejen hlídka policie a hasiči, ale rozhodně se rovzpomene i mladík, který se rozhodl strávit koupáním v řece  v Ivančicích u Stříbského mlýna.  

V neděli nad ránem si jej všimli kolemjdoucí, jak plave uprostřed řeky. Dostali strach, že se podnapilý mladík utopí, a zavolali na tísňovou linku. Policisté dorazili na místo a požádali nočního plavce, aby z vody vylezl. Mladík se však dal do pohybu a pokaždé, když se policisté přesunuli k břehu, kam mířil, přeplaval na druhou stranu. Z celé akce měl velkou legraci. 

Pobaveného mladíka našli schovaného křoví

Policisté však nechtěli situaci podcenit, proto si přivolali na pomoc hasiče s člunem. Mladík však najednou zmizel pod hladinou a hlídky se začaly obávat nejhoršího. Po intenzivním prohledávání řeky i okolí jej nakonec našli schovaného ve křoví. 

Při následné dechové zkoušce nadýchal nadšený noční plavec 2,3 promile a začal si stěžovat, že je mu velká zima. Ohřát a vystřízlivět měl následně možnost na záchytné stanici, kam ho policisté přivezli. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koupání, řeka, Brno, alkohol, trolling, Ivančice

Opilého mladíka v řece naháněli policisté i hasiči na člunu. Nejdřív se jim smál, pak se schoval do křoví  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.