Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nejdražší vymočení v životě zažil mladík v Brně. Dvaadvacetiletý cizinec přišel o 17 tisíc

Že lidé kradou a nic nenechají náhodě, se přesvědčil dvaadvacetiletý mladík, který si odložil na lavičku v parku u Roosvetlovy ulice v Brně batoh, zatímco si odskočil na toaletu. S batohem a všemi svými věcmi v něm už se víckrát neshledal.

Stále větší počet lidí nechává bez dozoru své věci. Zloději se však činí stále více. Přesvědčil se o tom například dvaadvacetiletý cizinec, který nechal na lavičce v parku položený batoh, zatímco si odskočil na veřejné WC. V batohu měl všechny doklady, osobní věci a samozřejmě také peníze. 

Odložený batoh přilákal neznámého zloděje, který si tak přišel na lup v hodnotě 17 000 Kč. Když se mladík po dvou minutách vrátil, svůj batoh už nenašel. 

"Znovu se tak potvrdilo přísloví, že příležitost dělá zloděje. Vzpomeňte si na tento případ a dávejte si pozor na své věci, i když je necháváte nedaleko od sebe." říká David Chaloupka, mluvčí brněnské policie. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky zloděj, Brno, cizinec, batoh, policie

Nejdražší vymočení v životě zažil mladík v Brně. Dvaadvacetiletý cizinec přišel o 17 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.