Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Senior ze Znojma si chtěl hrát na sprejera. Za použití pepřového spreje v bance mu hrozí až 3 roky vězení

Sedmdesátiletý muž použil ve Znojemské bance pepřový sprej. Za ublížení na zdraví a za výtržnictví mu hrozí až tři roky vězení.

V polovině března okolo desáté dopoledne byl policistům nahlášen únik neznámé látkyv bance na Horním náměstí ve Znojmě. Látka způsobila šesti zaměstnancům banky zdravotní potíže. Úředníci měli problémy s dýcháním a se zrakem, štípaly je oči a měli dráždivý kašel. Krom policistů tedy do banky vyrazili také záchranáři a hasiči. 

"Prostory banky jsme evakuovali, vše důkladně prohledali a zajistili veškeré stopy a informace. Díky kamerovému záznamu se nám podařilo zjistit podezřelou osobu." popisuje mluvčí Znojemské policie Lenka Drahokoupilová.

Podezřelého zaměstnanci i svědci poznali, šlo o sedmdesátiletého muže ze Znojemska. Ten se ke všemu přiznal a odevzdal také pepřový sprej, který na místě použil. Teď muž čelí trestnímu řízení. Za ublížení na zdraví a výtržnictvé hrozí seniorovi až 3 roky odnětí svobody. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, senior, pepřový sprej, Znojmo, banka, okres Znojmo, věznice

Senior ze Znojma si chtěl hrát na sprejera. Za použití pepřového spreje v bance mu hrozí až 3 roky vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.