Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Auto není trezor. Muži v Brně někdo ukradl pět milionů

Že se v autě nevyplácí nechávat cennosti už si navždy zapamatuje dvaačtyřicetiletý řidič z Brna. Neznámý zloděj se mu vloupal do vozidla a nešťastníkovi ukradl pět milionů korun.

Že auto není trezor zjistil ve čtvrtek dvaačtyřicetiletý řidič. Ten na Kolišti zaparkoval své auto potom, co si v bance vybral hotovost. Následně ale zjistil, že mu neznámý pachatel rozbil okno a auto vykradl.

Okradený muž zavolal policisty, kterým sdělil, že se mu krom jiného ztratila také taška na notebook napěchovanou penězi. Nešťastník tak přišel o více než 5 milionů korun.

Loupež se odehrála mezi 9 a desátou hodinou. "Kriminalisté žádají svědky, kteří si mohli v inkriminovanou dobu všimnout podezřelého pohybu osob kolem zaparkované Škody Octavia modré barvy, aby se přihlásili prostřednictvím linky 158. Uvítáme rovněž záznamy z palubních kamer projíždějících vozidel." dodal mluvčí policie Pavel Šváb. 

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, zloděj, Koliště, Brno, Pavel Šváb, Glacis, Škoda Octavia

Auto není trezor. Muži v Brně někdo ukradl pět milionů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.