Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj se vloupal do chatky, opil do němoty a usnul na gauči. Ráno ho tam našel majitel s policisty v zádech

Ne zrovna úspěšnou loupežnou výpravu má za sebou devětatřicetiletý zloděj. Když se totiž vloupal do víkendové chaty v Tišnovské Nové Vsi, podcenil svojí výdrž při pití alkoholu, opil se do němoty a zůstal spát na gauči. Tam ho zanedlouho našel majitel.

Rozbité okno na dveřích do sklepa a k balkónu přistavený žebřík byly při sobotním příjezdu na chatu devětapadesátiletému majiteli hodně podezřelé. Proto raději rovnou zavolal policisty.

Společně pak vešli do domu, kde našli v obýváku ležícího namol opilého muže. Zloděj byl tak opilý, že ho nejdříve ani nemohli probudit. Když se to nakonec povedlo, muž ještě v delíriu přiznal, že se do objektu předchozí večer vloupal.

V kuchyni prý sebral dvě lahve vína a obratem je do sebe otočil. Dechová zkouška jeho tvrzení potvrdila.  Muž nadýchal 2,85 promile. „Putoval tedy k vystřízlivění do policejní cely, kde mu policisté sdělili podezření z krádeže," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jenže s policisty se neloučil na dlouho. Už druhý den spěchali tišnovští policisté na nádraží do Řikonína. Tam se silně opilý muž pohybovatlpo nástupišti a hrozil jeho pád do kolejiště. „Na místě hlídka zjistila, že je jedná o stejného muže. Ten tentokrát nadýchal více než tři promile. Po ošetření přivolanými záchranáři putoval k vystřízlivění na záchytku," uzavřel Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky zloděj, vloupání, alkohol, Tišnovská Nová Ves, gauč, němota

Zloděj se vloupal do chatky, opil do němoty a usnul na gauči. Ráno ho tam našel majitel s policisty v zádech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.