Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zloděj vyloupil banku na Merhautově ulici v Brně. Vyhrožoval odpálením bomby

Velmi snadnopřišel k penězům zatím neznámý zloděj, který se rozhodl vykrást banku na Merhautově ulici v Brně. Stačil mu k tomu papírek, na kterém byla napsána výhrůžka odpálením bomby. Přišel si na desítky tisíc korun, policisté po něm pátrají a prosí veřejnost o identifikaci muže, jehož obličej zachytily kamery.

K přepadení došlo 19. března letošního roku. Dvě hodiny po poledni přišel do pobočky banky na Marhautově neznámý muž a u jedné z přepážek předal obsluze lístek s oznámením, že chce peníze, má s sebou bombu a tu je ochoten odpálit.

U bankovního úředníka neuspěl, tak zamířil k vedlejší přepážce.Tam už jeho důraznému direktivnímu požadavku bankovní pracovnice vyhověla a vydala mu několik desítek tisíc korun v hotovosti.

Policisté při vyšetřování zjistili, že lupič z banky zamířil do Durďákovy ulice a po ní směrem k ulici Zemědělské. „Pachatel, kterého zachytily bezpečnostní kamery, je ve věku 40 až 50 let, 180 až 190 centimetrů vysoký, střední postavy," popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Zloděj měl na sobě riflové kalhoty, na hlavě modrou kšiltovku s bílým nápisem NY, na nohou měl hnědé boty. Mluvil česky s cizím přízvukem a ruce měl hodně zanedbané, pravděpodobně v důsledku těžké manuální práce.

„Kriminalisté vyšetřující případ uvítají na tísňové telefonní lince 158 jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti pachatele. Policie děkuje za spolupráci," vyzval mluvčí.

Foto PČR

Štítky zloděj, banka, merhautova ulice, výhrůžka. bomba, bomba, Brno

VIDEO: Zloděj vyloupil banku na Merhautově ulici v Brně. Vyhrožoval odpálením bomby  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.