Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Útočník bezdůvodně zmlátil řidiče brněnského dopravního podniku. Na strážníky pak mňoukal

Těžko uvěřitelný exces předvedl třiatřicetiletý muž v Brně. Na zastávce bez jakéhokoliv důvodu napadl a hrubě zbil řidiče dopravního podniku, který po směně čekal na spoj domů. Útočník skončil v poutech.

Napadení v Hudcově ulici si naštěstí všimla projíždějící hlídka strážníků. Na zemi ležel jednapadesátiletý řidič a na něm klečel  muž, který ho pěstmi bil do obličeje. Strážníci okamžitě útočníka odtrhli a spoutali.

Starší muž byl schoulený do klubíčka a hlídce řekl, že ho bolí hlava. Měl na ní krvavou podlitinu a na místo byli proto zavoláni záchranáři.

Podle něj přišel útok naprosto bez varování. Řidič došel po konci směny na zastávku počkat na spoj domů. Tam ho znenadání napadl jemu neznámý třiatřicetiletý útočník, který ho svalil na zem a začal do něj kopat.

Spoutaný útočník sedící na zemi hlídce nadiktoval svoji totožnost, jinak byl ale zmatený a mezi nesmyslnými větami na strážníky mňoukal. „Kvůli důvodnému podezření ze spáchání trestného činu si případ i muže přijeli převzít státní policisté," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. 

Foto ilustrační foto, MP Hradec Králové

Štítky Dopravní podnik města Brna, Brno

Útočník bezdůvodně zmlátil řidiče brněnského dopravního podniku. Na strážníky pak mňoukal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.