Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Amatérský zloděj se celou noc snažil ukrást trezor z řeznictví, nakonec si odnesl jen pár drobáků

Pořádnou fušku s nešťastným koncem zažil zatím neznámý zloděj na Brněnsku. Chtěl se totiž dostat do trezoru jednoho řeznictví. I přes usilovné snažení se však nakonec musel spokojit s několika drobáky.

Aby se vůbec dostal dovnitř do prodejny řeznictví, musel nedříve přelézt přes střechu sousedního domu a překonat zámky čtyř uzamčených dveří. Po složitém a namáhavém vloupání uvnitř řeznictví nalezl trezor, který chtěl vykrást.

Zprvu se zkoušel dostat do trezoru, to se mu nepovedlo. Nastoupil tedy na náhradní plán - vysekat trezor ze zdi a otevřít ho doma. Ani při vysekávání mohutného trezoru však nebyl úspěšný, takže se nakonec musel spokojit jen s drobnými mincemi, které vybral z pokladny na pultu.

„Ve výsledku způsobil větší škodu poškozením prodejny než samotnou krádeží peněz. Nejen tento případ dokazuje, že krádež se nevyplácí a poctivou prací se dají peníze vydělat mnohem snadněji," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto PČR

Štítky trezor, zloděj řeznictví, Brněnsko

Amatérský zloděj se celou noc snažil ukrást trezor z řeznictví, nakonec si odnesl jen pár drobáků  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.