Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

FOTO: Muž kradl v brněnském obchodě, odvážné prodavačce však neutekl. Nepoznáte ho?

Policisté z Komárova pátrají po zloději, který koncem října v obchodní galerii v centru města ukradl pět značkových triček v hodnotě přes pět tisíc korun. Domů si však díky odvaze a neústupnosti prodavačky neodnesl nic. Žena ho pronásledovala tak dlouho, až to zloděj vzdal a vše odevzdal. I tak je policisty hledán pro krádež.

Muž postupoval profesionálně. Měl připravenou tašku vystlanou alobalem, do které si vložil trička a rychle odešel. Toho si ale povšimla prodavačka, která hned šla zkontrolovat počet vystaveného oblečení. Po zjištění, že trika chybí, vyběhla za mužem a pronásledovala jej ven z obchoďáku. Když ji zloděj spatřil, dal se na útěk.

 

Po cestě z  tašky vyhodil dvě trička a utíkal dál, když ale viděl, že mu prodavačka nedá pokoj, zastavil a dal jí zbytek. Přestože byla trička vrácena na prodejnu, muž je i tak podezřelý z krádeže.

Velký nos, zkažené zuby a výrazně kroutí zadnicí

Podezřelý je ve věku cca 30-35 let, hubené postavy, vysoký cca 170-175 cm, má krátce střižené tmavé vlasy, oblečen byl do černých kalhot, kostkované bílo-modré košile a bílých tenisek. Mluvil plynule česky bez přízvuku. Má velký nos, hodně zkažené zuby a specifickou chůzi, kdy výrazně kroutí pozadím.

„Pokud máte informace k podezřelému muži, prosím sdělte tyto policistům přímo na Obvodní oddělení Brno - Komárov na telefon 974 623 660 nebo na tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto PČR

Štítky zloděj, Brno, prodavačka, pronásledování, prodavač, Komárov

FOTO: Muž kradl v brněnském obchodě, odvážné prodavačce však neutekl. Nepoznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.