Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Namol opilá polonahá žena se demonstrativně svlékala před strážníky, skončila v poutech

Očividně se nechtěla smířit s pomalu odcházejícím létem. Nejspíše proto také ležela na chodníku před hernou v Brně - Komárově jen v kalhotkách. V sobotu odpoledne za ní vyjeli strážníci, žena ležela okolo poházených osobních věcí jen kousek od frekventované silnice.

Strážníci jí proto přinesli deku a ženu požádali, aby se zakryla nebo si oblékla věci, které se povalovaly okolo. Žena se místo toho začala demonstrativně vystavovat, pokoušela se o svůdné pózy.

Strážníky dokonce několikrát varovala, že pokud ji nenechají být, půjde to říct své mamince. Hlídka ji sice trpělivě uklidňovala, ale žena byla stále agresivnější a nakonec kolem sebe začala kopat a šermovat pěstmi. Jednoho ze strážníků se pokusila udeřit, díky tomu nakonec skončila v poutech.

„Silně podnapilou ženu strážníci hlídali i v přivolané sanitce a pouta jí sundali až poté, co si ji na záchytné stanici převzal sloužící lékař. Případ předávají kvůli opakovanému neuposlechnutí zákonných výzev do správního řízení," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto ilustrační foto, Krimi Plzeň

Štítky opilá, žena, Brno, Komárov, herna, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá polonahá žena se demonstrativně svlékala před strážníky, skončila v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.