Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Strážníci chytili mladou ženu a muže, kteří posprejovali zastávku MHD

Řádění údajných sprejerů v zastávce Osová ukončila v noci na neděli hlídka strážníků. K zastávce MHD je zavolal jeden z místních, který viděl dvě postavy sprejující na dřevěný přístřešek bílé nápisy.

Hlídka se rozdělila, aby pohlídala možné únikové cesty. Jeden ze strážníků zanedlouho uviděl pětadvacetiletou ženu a o rok mladšího muže, kteří ze zastávky odcházeli a měli dost naspěch.Na sobě měli latexové rukavice a čerstvá bílá barva je nejen na nich, ale také na oblečení.

„Mladík uvedl, že byli s kamarádkou sprejovat na legálních prostorech u nedalekých garáží, na víc si ale vzpomenout nedokázal," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Hlídce následně ukázali také obsah tašky, která ukrývala bílé spreje a šablony na graffiti.

Oba podezřelí strážníkům tvrdili, že tašku našli a popírali i autorství čtyř nápisů na dřevěné budce poblíž zastávky. Ty nebyly ještě zaschlé a v blízkosti se vznášel také pach spreje. „Hlídka na místo přivolala Policii České republiky kvůli podezření z trestného činu," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky graffiti, sprejeři, strážníci, zastávka mhd, Policie České republiky, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci chytili mladou ženu a muže, kteří posprejovali zastávku MHD  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.