Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Muž unesl mladou ženu od vchodu domu v Líšni a pokusil se ji ve křoví znásilnit

Policisté žádají o pomoc s pátráním po agresorovi, který se v neděli ráno pokusil znásilnit mladou ženu v Líšni. Mladou dívku muž unesl od vchodu do jejího domu a pohodil ji do křoví. Ženu zachránil intenzivní křik a soused, který ji vyběhl na pomoc.

Agresor si mladou ženu vyhlédl, když vystoupila z nočního autobusu N98 přibližně ve 4:45 v Sedláčkově ulici. Poté ji oslovil, zda by s ním nechtěla někam jít. Žena ho odmítla a v okamžiku, kdy chtěla vejít do domu, ji muž neočekávaně popadl do náruče a odnášel pryč. 

Žena se bránila a křičela o pomoc. Muž sice nereagoval, ale oběti se podařilo vzbudit pozornost několika obyvatel domu. Mezitím ji násilník hodil do křoví poblíž točny tramvají a pokusil se dokončit svůj záměr. Žena se aktivně bránila a nakonec jí pomohl soused, který vyběhl ven a snažil se je najít.

Agresor se zalekl a z místa činu utekl. „Ani zachránce, který ženě pomohl a vzápětí se za útočníkem rozběhl, ani později přivolaní policisté už muže nedokázali najít," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.  Napadená odnesla útok „pouze“ šokem a několika škrábanci.

Dobrá čeština s ukrajinským nebo ruským přízvukem

Muž byl ve věku kolem 30 let, mluvil plynně česky ale s drobným ruským či ukrajinským přízvukem. Byl vysoký zhruba 190 cm, měl štíhlou postavu, krátce střižené hnědé vlasy. V době útoku na sobě měl světle modré tričko a riflové kraťasy.

„Veškeré poznatky k totožnosti hledaného muže (viz foto níže, videozáznam na vyžádání), či informace o podobných případech z této lokality přijmou policisté na lince 158," vyzval Šváb.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky znásilnění, Líšeň, pokus, muž, agresor, dům, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž unesl mladou ženu od vchodu domu v Líšni a pokusil se ji ve křoví znásilnit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.