Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sousedé neodpověděli muži v Brně na pozdrav. Ten jim pak se sekerou vyhrožoval, že je zabije

Nepříjemný zážitek měli v těchto dnech obyvatelé chatové oblasti v Kníničkách, kteří se vyděšení obrátili na policii. Agresivní soused totiž chodil okolo domu se sekerou a vyhrožoval sousedům zabitím.

Muž se sekerou v ruce křičel, že má i zbraň a že někoho zastřelí. Přivolaní policisté pak u jedné z chat spatřili podivína, který stále něco vykřikoval. V ruce držel neznámý předmět a sekeru měl zaseknutou do špalku.

„Vzhledem k tomu, že se nacházel na oploceném pozemku, vyzvali ho, aby otevřel bránu. Muž uposlechl a vpustil hlídku dovnitř," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková. 

Policistům následně řekl, že vpodvečer pozdravil sousedy a oni mu neodpověděli, což ho tak naštvalo, že vzal sekeru a vyhrožoval jim zabitím.

Policistům také prozradil, že v domě má i znehodnocenou zbraň - samopal, který jim vydal. „Pětašedesátiletý muž byl pod vlivem alkoholu, nadýchal přes dvě a půl promile," upřesnila Cejnková.

Z policejních záznamů vyšlo také najevo, že se podobného jednání dopustil již několikrát. Muž nakonec putoval na vyšetření do psychiatrické léčebny a případem se budou policisté dále zabývat.  

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky agresor, sekera, zbraň, Kníničky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousedé neodpověděli muži v Brně na pozdrav. Ten jim pak se sekerou vyhrožoval, že je zabije  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.