Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sjetý cizinec skákal po vagónech na hlavním nádraží, výboj ho sežehl přímo před zraky policistů

Případ nesmyslného hazardu se životem řešili koncem minulého týdne brněnští policisté. Šestadvacetiletý cizinec skákal na třetím nástupišti hlavního nádraží po odstavených vlakových vagonech. Mladého muže pak zasáhl elektrický výboj přímo před očima přivolaných policistů.

Když policisté přibíhali k místu, ozvala se rána a muži zákona spatřili hořící postavu, jak padá ze střechy osobního vozu na nástupiště. Mladému muži pak okamžitě společně se svědky poskytli první pomoc.

Muž s hlídkou komunikoval, byl ovšem v šoku. Policisté ho uklidňovali až do příjezdu záchranářů. „Co muže vedlo k nepochopitelnému hazardu, prověřujeme, je možné, že svou roli sehrály i drogy. O užití pervitinu totiž sám hlídku informoval," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Muž skončil v nemocnici s těžkými zraněními. „Mladého muže jsme převezli ve vážném stavu s popáleninami 3. stupně a zlomeninami na urgentní příjem do Fakultní nemocnice," doplnila mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky cizinec, vagony, hlavní nádraží, elektrický výboj, popáleniny, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sjetý cizinec skákal po vagónech na hlavním nádraží, výboj ho sežehl přímo před zraky policistů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.