Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Brně řádí exhibicionisté. Jednoho přetáhla žena na hřbitově konví, druhý měl paruku a podprsenku

Teplé počasí posledních dní vybízí v Brně některé muže k podivným a rozhodně protiprávním choutkám. Policisté evidují z posledních dní hned dva případy, kdy nahatý muž obtěžoval ženy na veřejnosti.

O víkendu se na policii přes tísňovou linku obrátil správce hřbitova a oznámil v areálu pohyb muže oděného pouze v kabátu, který se obnažoval před návštěvnicí. Před ženou se údajně nejen bezostyšně ukazoval, ale ještě po ní chtěl za "podívanou" peníze.

Vyděšená paní však neztratila hlavu, přetáhla muže konví a utekla se schovat k toaletářce. Ještě před příjezdem policistů však odešla domů a pátrání po muži ovoce nepřineslo. 

Naháč s podprsenou a blond parukou

Druhý případ se odehrál na Brněnské přehradě. Dvě mladé ženy vylekal neznámý muž, který z ničeho nic údajně vyběhl ze křoví, na sobě měl pouze podprsenku a blond paruku a slečny chtěl osahávat. Dvojice křičela a před mužem utekla. Bohužel ani v tomto případě se policistům nepodařilo hlídce exhibicionistu vypátrat.

„I přesto, že se obdobné jednání může na první pohled zdát neškodné, tato oznámení nepodceňujeme a současně doporučujeme ženám, aby v podobných případech ihned kontaktovat policii," vyzvala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto ilustrační foto, MP Praha | Zdroj PČR

Štítky Brno, Brněnská přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně řádí exhibicionisté. Jednoho přetáhla žena na hřbitově konví, druhý měl paruku a podprsenku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.