Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž z Brna zabil svého pejska hodem z devátého patra. U soudu dostal 300 hodin veřejných prací

Případem ohromné krutosti člověka ke zvířeti se v úterý 17. dubna zabýval Městský soud v Brně. Projednával totiž případ muže z Bystrce, který na začátku dubna vyhodil po hádce s majitelem bytu svého psa z 9. patra paneláku. Fenka Sára neměla nejmenší šanci pád přežít. Její vrah musí nyní odpracovat 300 hodin veřejně prospěšných prací.

Otřesný případ se stal na začátku dubna v Brně-Bystrci. Majitel fenky se údajně pohádal s majitelem bytu a svého psa vyhodil ven z 9. patra na beton. „Já viděla tu kaluž krve, ta tu byla dva dny. Jsem si říkala, jestli tu třeba kočky neroztrhaly holuba. Ale té krve bylo moc. Údajně tam byla hádka mezi majitelem toho bytu a tím pánem, co tam bydlel,“ popsala FTV Prima místní obyvatelka. 

Jiná svědkyně navíc událost viděla na vlastní oči. „Já tady bydlím, viděla jsem to na vlastní oči při venčení mých dvou jezevčíků. Chuděrka Sára mi téměř spadla na hlavu a v tom případě by tam na chodníku byly dvě mrtvoly,“ uvedla žena. 

Majitel fenky a zároveň potrestaný muž, zdroj: Prima FTV

Místo tří let bězení tři stovky veřejných prací

Městský soud v Brně se s podezřelým vypořádal ve zkráceném řízení. Muž si neodnesl ani trest odnětí svobody, ani podmínku. Zato nyní na brněmských ulicích stráví tři sta hodin při vykonávání veřejně prospěšných prací.

Foto Prima FTV, facebook | Zdroj Prima FTV

Štítky zabití, pejsek, fenka, Sára, vyhození. deváté patro, Brno, Městský soud v Brně, Bystrc, FTV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna zabil svého pejska hodem z devátého patra. U soudu dostal 300 hodin veřejných prací  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.