Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Bezdomovec chtěl vykrást benzinku a bar s dlažební kostkou v igelitce, barmanky ho vysmály

Za každou cenu asi chce za mříže, jinak si nejde vysvětlit naivní kriminální chování čtyřiadvacetiletého muže z Blanska. Mladý bezdomovec krátce před půlnocí dorazil na benzínku s tím, že v igelitové tašce, kterou položil na pult, má výbušninu a může ji odpálit. To mu samozřejmě pokladní ani na chvíli nevěřila.

Barmanka spustila alarm a jí dobře známého muže vypoklonkovala. Neúspěšný lupič svůj záměr zopakoval o několik minut později v nedalekém baru. Tam vyrukoval se stejnou písničkou. Se dvěma nabídnutými stovkami se však nespokojil. Dalším vyhrožováním si vynutil vydání číšnického fleku, duchapřítomná číšnice mu však předala prázdnou peněženku.

Když vstoupil do baru devětatřicetiletý host, lupič se dal na útěk. Host ale unikajícího muže před podnikem zadržel a předal přijíždějící přivolané policejní hlídce. Ta zjistila, že v igelitové tašce je betonová dlažební kostka. Problémový podnapilý bezdomovec tak skončil v poutech a putoval do policejní cely. „Policisté mu sdělili podezření z loupeže a podají návrh na jeho vzetí do vazby," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky benzinka, přepadení, bomba, igelitka, bezdomovec, dlažební kostka, Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezdomovec chtěl vykrást benzinku a bar s dlažební kostkou v igelitce, barmanky ho vysmály  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.