Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sono rozžhaví electroswingová horečka. Vyhraj lístky s Drbnou!

Electroswingové bláznění se opět vrací do Brna. Nechat se unést vírem tance a atmosférou zlaté éry swingu se můžou v pátek 17. března taneční nadšenci do SONO centra. Na Electro Swing Fever nabídne oblíbené DJs, taneční workshop a bohatý doprovodný program.

Se správně ujetou show, explozivními dubstepovými beaty a temperamentními swingovými tóny rozhýbe v pátek boky přítomných třeskutá electro-swingová kapela z Itálie Bomba Titinka. S kombinací klasiky, swing-jazzu z 30. let a různorodých (mnohdy až obskurní) melodií celého světa se pak představí londýnský DJ Sacha Dieu a chybět nemůžou také nejvyhledávanější electro-swingoví DJs v našich končinách, prvotřídní elegáni Papa Django & Swing Thing. Ansámbl vystupujících pak doplní tuzemští střelci Paolo di Maki, Max W. a Dr. Zeppelin.

Pro oddych je připraven stylový fotokoutek, vzhled přítomných dam vymazlí pin-up maskérka a svou originální audiovizuální projekci předvede kreativní skupina VISUALOVE.

A to nejlepší na závěr - díky Drbně si tuhle nadupanou zábavu můžete užít zcela zdarma! Soutěž trvá do čtvrtka 16.3. do 20 hodin. Poté vybereme a kontaktujeme vítěze!

Vyhraj vstup pro dva na Electro Swing Fever v SONO Centru

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Drbna.cz, Brno, Sono Centrum, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sono rozžhaví electroswingová horečka. Vyhraj lístky s Drbnou!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.