Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přerovská rokle přivítá Mistrovství Evropy v autokrosu, vrcholný podnik českého motoristického sportu

PR článek

Poslední srpnový víkend přivítá legendární závodiště v Přerovské rokli sedmý závod FIA Mistrovství Evropy v autokrosu. Vrcholný podnik českého motoristického sportu nabídne kromě atraktivních závodů bohatý doprovodný program včetně letecké show Martina Šonky. V předprodeji jsou nyní vstupenky za výhodnějších podmínek.

"Vrcholný šampionát FIA Mistrovství Evropy v autokrosu pokračuje sedmým podnikem na legendárním závodišti v Údolí Mamutů v Přerovské rokli. O mistrovské body se utkají jezdci SuperBuggy, Buggy1600, JuniorBuggy, CrossCar a CrossCarAcademyTrophy. Předvedou se taktéž mladé naděje z RacerBuggy. Bohatý doprovodný program nenechá nikoho vydechnout, například letecká show vítěze RED BULL AIR RACE Martina Šonky už loni zvedla všechny diváky ze sedadel. Nově jsme zařadili také exhibiční závod známých osobností, utkají se Tomáš Enge, Martin Dejdar, Olga Lounová nebo Michal Kavalčík," láká na atraktivní program promotér celé akce David Morkus.

MORKUS MORAVA FIA Mistrovství Evropy v autokrosu se uskuteční v sobotu 26. srpna, kdy se pojedou měřené tréninky a první rozjížďky, v neděli 27. srpna jsou pak na programu po druhých a třetích rozjížďkách semifinále a finálové závody. 

Během celého víkendu se návštěvníci mohou těšit na bohatý doprovodný program. V sobotu se uskuteční exhibiční závod známých osobností, ve kterých se utkají Martin Šonka, Olga Lounová, Michal Kavalčík a Martin Dejdar. Se všemi se diváci mohou osobně setkat na odpolední autogramiádě. Večer jsou na programu koncerty kapel Kameron a Harlej. V neděli následuje letecká show Martina Šonky, autogramiády, lety vrtulníkem nebo prohlídla depa. Po oba dny nebudou chybět soutěže pro děti s Michalem Kavalčíkem. 

Domácí šampionát v přerovské CROSS Areně má dlouhou historii. První mistrovství Evropy se zde jelo v roce 1998 a v současnosti je tradiční součástí kalendáře nejelitnějšího seriálu mezinárodního autokrosu. Aktuálně se trať s ikonickým skokem Mamut pyšní výjimečným parametrem v celém evropském šampionátu, a to největším převýšením.

Kompletní program, odkaz na předprodej vstupenek a podrobnější informace jsou na webové stránce worldautocross.com.

Soutěž o vstupenky

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mistrovství Evropy, Autokros, Martin Šonka, sport, Michal Kavalčík, Groupe Bull, Tomáš Enge, Martin Dejdar, Olga Lounová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerovská rokle přivítá Mistrovství Evropy v autokrosu, vrcholný podnik českého motoristického sportu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.