Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na Flédě vystoupí oblíbená Lenka Dusilová s Baromantikou. Hrajte o vstupy zadarmo!

Na konci února přivítají fanoušci na Flédě oblíbenou českou zpěvačku Lenku Dusilovou. Tentokrát přijede s uskupením Baromantika a vy máte možnost hrát o 2x2 vstupenky zadarmo!

Kapela Baromantika je založena na kreativní autorské spolupráci a souznění muzikantských duší Lenky Dusilové a výrazných osobností české hudební scény Beaty Hlavenkové, Viliama Béreše, Patricka Karpentského a Martina Nováka.

Baromantika uchvacuje kritiky i široké publikum, mluví vlastním hudebním jazykem, který se pohybuje ve vřelých i chladných akusticko-elektronických krajinách. Mistrné prolnutí vokálu Lenky Dusilové s elektronikou, tribálními beaty, jazzovým backgroundem spoluhráčů, prvky současné kompozice a dubstepu vtiskává skladbám rozpoznatelný rukopis.

Na posledním albu kapely Baromantika nazvaném V hodině smrti spolupracovalo mnoho dalších osobností, mimo jiné David Koller (Tichá - Černá), Dan Bárta (Snad jen), Miloš Dvořáček, Justin Lavash (Mayday) nebo Oskar Török. Za albem, jenž citlivě zpracovává tematiku smrti, narození a nejasných hranicích mezi nimi, stojí perfektní producentská práce mistrů zvuku Milana Cimfeho a Pavla Karlíka z nahrávacího studia Sono.


SOUTĚŽ BYLA UZAVŘENA, VÝHERCE JSME KONTAKTOVALI. DĚKUJEME ZA ÚČAST

Autoři | Foto Baromantika | Zdroj Fléda

Štítky Lenka Dusilová, Fléda, soutěž, Beata Hlavenková, Martin Novák, David Koller, vstupenka, Dan Bárta, Miloš Dvořáček, Milan Cimfe, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na Flédě vystoupí oblíbená Lenka Dusilová s Baromantikou. Hrajte o vstupy zadarmo!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.