Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, Cestovatelská přednáška, Vlasta Redl a Swinguj za jeden den

Pro ty, co to přepískli o silvestrovské noci, mám dobrou zprávu – počátek roku budu poklidný, takže budete mít dost času na obnovení energie a porušení předsevzetí, že už nebudete pít. Ale radši si s rekonvalescencí pospěšte, o víkendu Brno opět žije!

Balkan Bashavel od uskupení MALALATA se vydává na tour hned se začátkem nového roku! Přijďte vyskákat kalorie z vánočního hodování v rytmu balkan beats, gypsy music, cumbie, reggae a všeličehos dalšího z world music v pátek 5. ledna na Flédu.

Klubová noc Neurology ve stylu Drum and bass nás čeká v pátek 5. ledna v Artbaru Druhý Pád. Headlinerem se pro tentokrát stal slovenský talent KUTLO.

Každý správný cestovatel ví, že na cestách se může stát cokoliv. A většinou se pokazí všechno, co jde. Základem úspěchu je ale nevěšet hlavu a v ideálním případě to ještě otočit v zábavnou historku stejně jako dvojice, která si říká Idijoti na cestách a v pátek 5. ledna vám povykládají v Café Práh historky z cesty autostopem do Ázerbajdžánu.

Brněnské taneční studio Swing Wings se postará, abyste si neudělali na nadcházejících plesech ostudu. Tuto neděli 7. ledna vás čekají intenzivní workshopy s názvy Boogie Woogie za jeden den a Swinguj za jeden den.

Vlasta Redl s kapelou navštíví v neděli 7. ledna Metro Music Club. Jeho fanoušci se mohou těšit na novoroční jam členů kapely, stálých hostů i skalních fanoušků, který bude navíc spojený s vyhodnocením sezóny.

Autoři | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, Vlasta Redl, silvestr, přednáška, Brno, Fléda, Ázerbájdžán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, Cestovatelská přednáška, Vlasta Redl a Swinguj za jeden den  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.