Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Uskladnění přebytečných věci v Brně? Využijte skladovací kontejnery Diskont Depot

PR článek

Nemáte kam uskladnit svoje věci, které nepotřebujete každodenně používat? Bydlíte v bytě, vlastníte motorku, ale nemáte ji kde uložit, a tak váš miláček trpí pod plachtou venku? Nemáte kde uskladnit svoje věci, které normálně patří na půdu, ale doma to cpete za každou cenu do skříní, nebo pod postel? Tomu můžete dát teď přítrž a pořídit si skladovací kontejner.

Bezpečné řešení pro každého

Skladovací kontejnery Diskont Depot v Brně si můžete pronajmout ve 2 velikostech.  Do největšího kontejneru v pohodě umístíte i svoje vozidlo, proto vám může nahradit plnohodnotně garáž. Do menšího pak uložíte pohodlně věci z jednopokojového bytu. Je jen na vás, jaký prostor potřebujete. Variabilně můžete navíc jednotlivé kontejnery střídat či rozšiřovat svou skladovací plochu.

Znáte určitě ty plochy, kde je umístěno několik desítek garáží vedle sebe, ale zabezpečení je naprosto nulové? U kontejneru je to jiná káva! Je totiž vyroben z odolného kovu, proto se do něj jen tak lehce někdo nedostane. Areál, kde jsou umístěny kontejnery je navíc střežen kamerovým systémem a v noci je hlídán bezpečnostní agenturou. Areál je oplocen a přístup do něj mají jen nájemníci, kteří obdrží bezpečnostní kód, díky kterému se do areálu dostanou non-stop 24 hodin denně.

Kontejnery pro soukromé i firemní skladování

Chcete kontejner používat na uskladnění zboží a materiálu pro vaše podnikání? To není žádný problém! Pokud je Vám zboží dodáváno na paletách, můžeme vám nabídnout i pronájem vysokozdvižného vozíku s řidičem, který materiál naveze dovnitř, nebo naopak vyveze ven. Kontejner můžete využívat různými způsoby, jelikož není problém nainstalovat elektrickou přípojku, takže si uvnitř můžete zprovoznit např. malou dílničku, kde si budete moci ladit svoje vozidlo. Osvětlení kontejneru i prostoru před ním je zajištěno čidlem pohybu, takže i ve tmě se můžete v klidu pohybovat v prostorách areálu. Přístup do Vašeho kontejneru je zpřístupněn 24 hodin denně, takže co víc si přát?

Neváhejte a pojďte to vyzkoušet!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky skladovací kontajnery, diskont depot, skladování, kontejner, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uskladnění přebytečných věci v Brně? Využijte skladovací kontejnery Diskont Depot  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.