Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Péče o nehty jako nový koníček - Přijďte se inspirovat do OC Letmo!

PR článek

Krásné a především upravené ruce řeknou o člověku víc, než byste čekali. Péčí o ruce a nehty ale nemusíte trávit zbytečně mnoho času v salonech - zvlášť, když je to vaším koníčkem! Pojďte se o tom s námi přesvědčit do nové prodejny NaniNails v OC Letmo.

Už dávno neplatí, že krásné a opečované nehty jsou devizou jen bohatých žen. Vše, co pro domácí úpravu nehtů a rukou potřebujete, můžete už několik let zakoupit přímo v Brně v prodejně nehtové kosmetiky NaniNails. Jejich původní prodejna se nyní stěhuje na lukrativnější adresu, a to přímo do obchodního centra Letmo. Pro mnoho z našich čtenářů může být podobný sortiment novinkou, a tak jsme s Drbnou vyrazili na výzvědy přímo na místo. 

V brněnské prodejně NaniNails najdete vše, co potřebujete k běžné domácí péči o ruce a nehty, ale i pomůcky pro modeláž nehtů UV gely či akrylem a zakoupit zde můžete i čím dál více populární gel laky. Ptali jsme se, proč gel laky přitahují tolik zákaznic: „Gel laky jsou perfektním kompromisem mezi složitou modeláží nehtů a klasickými laky na nehty. Můžete je použít na své přírodní nehty, nanáší se stejně snadno jako obyčejné laky na nehty a díky tomu, že se vytvrzují v UV nebo LED lampě, vám vydrží nadstandardně dlouho dobu - obyčejně to bývá kolem 14  dní, některým našim zákaznicím ale vydrží krásné dokonce tři týdny!” 

Prodejně, která se právě připravuje ke svému otevření, dominuje jedinečný prvek - obrovská stěna s rozmanitou paletou různých odstínů gel laků, ze kterých si skutečně vybere nejspíš každá žena. Celá prodejna pak působí jako příjemný dámský budoár, který přímo vybízí ke kreativitě.  

„Snažíme se, aby si naše zákaznice užily svůj nový koníček naplno. Na našich sociálních sítích a internetovém blogu je zahrnujeme nápady na zajímavou manikúru a nejrůznějšími návody na zdobení, které právě letí. Na prodejně pak stačí říct nebo ukázat svou představu manikúry, kterou chtějí zrovna vyzkoušet, a naše prodavačka jim pomůže vybrat nejvhodnější materiály, vhodné odstíny UV gelů nebo gel laků a dokonce poradí i se samotnou technikou zdobení.”

I my se po návštěvě nemůžeme dočkat, až novou prodejnu uvidíme v celé své kráse! Přijďte se zúčastnit slavnostního otevření, které proběhne 16. března od 9 do 20 hodin. K prodejně ve třetím patře OC Letmo vás navedou růžové balonky a usměvavé hostesky, uvnitř na vás bude čekat slavnostní welcome drink, drobné občerstvení a na každý nákup získáte slevu 20 % i malý dáreček. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nehty, hobby, Obchodní centrum Letmo, NaniNails s.r.o., Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Péče o nehty jako nový koníček - Přijďte se inspirovat do OC Letmo!  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.