Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brněnská firma se rozhodla pomáhat, nemocným lidem daruje klimatizaci

PR článek

Astmatikům, alergikům a dalším nemocným lidem, kteří se nemohou v létě zchladit ve venkovních bazénech, chce pomoci společnost prodávající klimatizace 81 klima. Rodině, která ze zdravotních důvodů potřebuje klimatizaci, ale nemůže si ji dovolit, zařízení daruje. Od lidí nyní sbírá tipy, komu konkrétně pomoci.

Zavřená okna a zapnutá klimatizace. Tak by měla v létě vypadat ideální domácnost, ve které žije alergik, astmatik nebo jinak nemocný člověk. Zařízení totiž dokáže z místnosti odstranit škodlivé látky, bakterie, prach, hrubé nečistoty, pyl nebo další alergeny. Kromě toho umožňuje ochlazení i lidem, kteří například kvůli postižení nemohou vycházet ven. Ne každá rodina si ale klimatizaci může dovolit. Brněnská firma 81 klima se proto rozhodla, že takovým lidem pomůže. Rodině, která zařízení potřebuje, ale nemá na něj dostatek finančních prostředků, klimatizaci včetně montáže daruje.

„Především dýchací obtíže a alergie jsou v poslední době velmi rozšířené, zejména u malých dětí. Jsou nejenom fyzickou zátěží, která děti omezuje, ale negativně se podepisují také na celkovém chodu rodiny. Kdo jiný by měl tedy Jihomoravanům v tomto směru podat pomocnou ruku než místní firma, která klimatizace prodává?“ vysvětlila Tereza Břečková ze společnosti 81 klima.

Zároveň ale přiznává, že o žádné domácnosti, které by mohla její firma pomoci, sama neví. „Chtěli jsme proto požádat každého, kdo by ve svém okolí mohl mít rodinu nebo jednotlivce, který by klimatizaci ze zdravotních důvodů potřeboval, aby nás kontaktoval na e-mailu info@81klima.cz,“ vyzvala Břečková.

Podle ní navíc klimatizace může pomoci i v boji s plísněmi. „Udržuje vlhkost vzduchu na optimálních třiceti až padesáti procentech a zabraňuje tak růstu plísní nebo šíření roztočů,“ popsal hlavní technik společnosti 81 klima Ondřej Michalec.

Jeho tvrzení dokládá výzkum oddělení alergologie Kaiser Permanente Medical Center v Severní Kalifornii. Podle něj může používání klimatizace snížit množství pylu, které člověk vdechne, až o třicet procent.

Firma 81 klima patří k nejvytíženějším společnostem věnujícím se montáži klimatizací v Jihomoravském kraji. „Máme ročně stovky zakázek a následně spokojených zákazníků. Kromě instalace se věnujeme i pravidelnému servisu zařízení,“ doplnil Michalec.

Právě díky velkému množství zakázek si firma uvědomuje svoji společenskou odpovědnost a chce pomáhat druhým. Pokud tedy znáte rodinu, která by klimatizaci ze zdravotních důvodů potřebovala, ale nemůže se ji dovolit, kontaktujte společnost prostřednictvím emailové adresy info@81klima.cz nebo na jejich facebookové stránce.

Brněnská firma prodávající klimatizace poskytuje svým klientům profesionální montáž klimatizace i následný servis. Jedná se o společnost, která nemá v počtu provedených zakázek ročně konkurenci. Jako jediná navíc nabízí zákazníkům možnost klimatizace si vyzkoušet v showroomu ve Spálené ulici 480/1.

Štítky klimatizace, podnebí, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská firma se rozhodla pomáhat, nemocným lidem daruje klimatizaci  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.