Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nejdůležitější denní zprávy u tebe v mailu! Staň se Drbňákem a využij výhod registrace

Nemáš čas několikrát denně sledovat webové stránky Drbny, nebo její Facebook, přesto bys rád měl přehled o nejdůležitějších zprávách uplynulých hodin? Staň se Drbňákem a redakce ti bude přehled denních zpráv servírovat do mailu.

Kde se registrovat? Stačí kliknout na TENTO odkaz a vyplnit pár políček. Poté se již můžeš přihlásit k odběru přehledu denních zpráv a newsletterů.

Ale pozor – tím propojení s Drbnou nekončí. Právě naopak! Jako registrovaný uživatel můžeš komentovat a hodnotit články, čímž našim redaktorům dáváš cennou zpětnou vazbu. Jen poprosíme, abys kdyžtak mrknul i na náš etický kodex. Drbna totiž nemá ráda rasismus, vulgarity, urážky a tak dále. Je pak podrážděná… a to si nikdo z nás nepřeje.

Co dál? Můžeš třeba psát vlastní blogy, což je určitě moc fajn. Čtenáři je totiž mají rádi, takže se nemusíš bát, že by tvůj text zůstal bez povšimnutí. Tak hurá do toho, těšíme se, čím drbňáckou komunitu obohatíš!

A když je řeč o komunitě, tak na své zdi uvidíš aktivity ostatních uživatelů. Budeš tak třeba vědět, o jaký článek se aktuálně zajímají. Samozřejmě také můžeš mrknout na profil dotyčného.

Zkrátka… věnuj pár vteřin registraci a buď jedním z nás. Budeme rádi smiley

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky brněnská drbna, registrace, denní přehled, zprávy, newsletter, Facebook, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejdůležitější denní zprávy u tebe v mailu! Staň se Drbňákem a využij výhod registrace  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.