Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za vybavení na hory není nutné dávat desítky tisíc. V Brně si půjčíte kompletní výbavu

PR článek

Letošní zima není v Česku pro milovníky lyžování a snowboardingu žádnou velkou hitparádou. Za sněhem tak vyráží Češi často do zahraničí. Už jen samotné ubytování a skipas přitom není levnou záležitostí, když se k tomu přičte cena snowboardu, bot nebo zimního oblečení, výsledná částka se může pohybovat i v desítkách tisíc. Ideální volbou pro nepravidelné jezdce je tak si kompletní vybavení půjčit. V Brně například u SNOWBOARD ZEZULA.



Snowboardy, boty, ale i zimní bundy nebo třeba helmy a brýle tohle vše a mnohem více nabízí prodejna SNOWBOARD ZEZULA. K zapůjčení na libovolnou dobu pak najdete celý snowboardový komplet (deska, vázání a boty) stačí se osobně stavit na prodejnu.

Tepelný komfort je základ

Bez desky, bot a vázání se člověk na horách z místa nehne. Naprostým základem je zůstat na svahu v teple. Pro zajištění tepelného komfortu je nezbytné správné oblečení - bunda a kalhoty. Padnoucí helma a brýle se pak zase postarají o ochranu hlavy a očí. 

Kdo maže, ten jede

K bezpečnému řádění na svazích patří i pravidelný servis lyží a snowboardů. Voskování v domácích podmínkách se může na první pohled zdát jako noční můra. S dobrým návodem a správnými doplňky to však člověk zvládne levou zadní.

Pravidelné voskování chrání skluznici a deska díky němu nejen lépe jezdí, ale také vydrží delé nová. Aby bylo voskování úspěšné, je potřebova žehličkavoskodstraňovač vosku a škrabku. Ideální je proto svěřit vše do péče profesionálů.

Vedle cenných rad a připravených lyží si pak člověk může přibalit ještě kapesní express vosk, který dokáže zachránit i celý den ježdění ve špatných podmínkách.

Návštěva alespoň tři dny před odjezdem

Pro všechny, kteří váhají a neví, zdali je nový koníček chytne a nepustí, je nejjednodušší přijít před odjezdem na hory na prodejnu SNOWBOARD ZEZULA a nechat si poradit s výběrem na základě jezdeckých schopností a preferencí.

Ideální je přijít do půjčovny tři dny před odjezdem na hory. Výbavu si člověk odnese rovnou domů, příjemnou třešničkou je pak skutečnost, že se tyto tři dny navíc do půjčovného neúčtují.

Vše do jednoho vaku

Kompletní výbava na hory je poměrně objemnou záležitostí. Ideálním řešením je proto snowboardový obal. Nejen, že poslouží jako ochrana desky při cestě na hory, ale k tomu pojme i botyhelmubrýle, chrániče, vysoušeč, nářadí a náhradní díly.

Vždy připraven!

Zážitky z jízdy a hor dokáží často znepříjemnit i nepatrné detaily. Vtíravá zima, hlad nebo ostré slunce - to vše může lehce zamávat s náladou. Pro tyto případy se hodí třeba termoskahřejivé polštářkysportovní výživa nebo opalovací krém. To vše jsou doplňky, které se mohou zdát zbytečné, ale nakonec dokáží zvednout náladu a udržet sportovního ducha.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNOWBOARD ZEZULA

Štítky SNOWBOARD ZEZULA, lyže, snowboard, výbava, půjčení, servis, hory, Brno, snowboarding, obuv, Česko, brýle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za vybavení na hory není nutné dávat desítky tisíc. V Brně si půjčíte kompletní výbavu  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.