Počasí dnes26 °C, zítra23 °C
Sobota 15. června 2024  |  Svátek má Vít
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 nezbytných trendy pánských bot pro tuto sezónu

PR článek

Pánská móda není jen o oblecích a doplňcích – velkou roli hraje také obuv. Správný výběr bot dokáže celý outfit povýšit, zatímco nevhodná volba může celkový dojem pokazit. Podívejme se na pět klíčových trendů v pánské obuvi pro tuto sezónu, které by neměly chybět v šatníku žádného muže, který si potrpí na styl.

1. Mokasíny – klasika, která nikdy nevyjde z módy

Mokasíny patří mezi nezbytné kousky v šatníku každého muže, který si cení elegance a pohodlí. Tento nadčasový typ obuvi je ideální pro jarní a letní měsíce, kdy dáváme přednost lehkosti a vzdušnosti. Mokasíny skvěle doplní jak neformální, tak poloformální outfit, což z nich činí univerzální volbu pro různé příležitosti. Mohou být nošeny k džínám pro ležérní vzhled nebo k chinos kalhotám pro elegantnější outfit. Díky široké paletě materiálů, od hladké kůže po luxusní semiš, se mokasíny https://answear.cz/k/on/boty/mokasiny-a-polobotky/mokasiny snadno adaptují na váš osobní styl.

2. Sneakers – neformální a všestranné

Sneakers, neboli sportovně laděné boty, zaujímají pevné místo v obuvnickém průmyslu a jsou oblíbené u různých věkových skupin. Tyto boty kombinují pohodlí s moderním designem, což je dělá ideální volbou na každodenní nošení. Nové technologie, jako je vylepšená tlumící schopnost a lepší podpora nohy, dodávají těmto botám nejen skvělý vzhled, ale i výjimečný komfort. Designéři a výrobci obuvi neustále inovují, aby reflektovaly nejnovější módní trendy a technologické pokroky. Díky tomu se sneakers staly vhodnou volbou nejen pro volnočasové aktivity, ale i pro semi-formální příležitosti, jako jsou neformální setkání nebo ležérní pracovní prostředí. Kombinace komfortu a stylu, kterou sneakers nabízejí, je klíčová pro jejich dlouhodobou popularitu a nezbytnost v moderním mužském šatníku.

Zdroj: Answear.cz

3. High-top sneakers – ikonický comeback

High-top sneakers, které sahají nad kotníky, se staly znovu populárními díky svému jedinečnému vzhledu a funkčnosti. Tento typ obuvi, oblíbený pro svůj sportovní původ a vysoký střih, poskytuje lepší podporu kotníku, což je ideální pro aktivní životní styl. Jedním z nejznámějších a nejžádanějších modelů high-top sneakers jsou „Vans Sk8 Hi", které dokonale spojují klasický, čistý design s moderními prvky a inovacemi v oblasti pohodlí.

Díky své univerzálnosti a ikonickému designu jsou tyto boty oblíbenou volbou pro muže všech věkových kategorií. Jsou vhodné nejen na každodenní nošení, ale také pro skateboarding nebo jiné sportovní aktivity. Objevte Vans Sk8 Hi na Answear.cz a vyberte si z různých barev a materiálů.

4. Boty v retro stylu – návrat k tradicím

Retro styl se v posledních letech vrátil do módního mainstreamu a přinesl s sebou renesanci obuvi inspirované minulými dekádami. Boty v retro stylu čerpají inspiraci ze 60., 70. a 80. let, přičemž využívají charakteristické prvky těchto ér, jako jsou živé barvy, velká loga a odvážné vzory. Designéři často kombinují staromódní prvky s moderními technologiemi, aby zvýšili pohodlí a funkčnost, což činí tyto boty nejen stylovými, ale i praktickými. Vhodné jsou pro muže, kteří chtějí ve svém vzhledu vyjádřit nostalgii a zároveň si udržet pohodlný životní styl.
 

5. Chelsea boots – elegantní a nadčasové

Chelsea boots, charakteristické svým minimalistickým designem a elastickými postranními panely, jsou ideální pro chladnější měsíce. Tyto boty skvěle doplní jak džíny, tak oblekové kalhoty, a přitom si zachovají elegantní a čistý vzhled. Jsou dostupné v různých materiálech, od klasické kůže po semiš, což umožňuje velkou variabilitu při kombinování s různými styly oblečení.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky obuv, trend, styl, vzhled, materiál, design, oblečení, Chelsea FC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5 nezbytných trendy pánských bot pro tuto sezónu  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.