Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z Brna k moři jednoduše a pohodlně!

PR článek

Chtěli byste si užít krásnou a nezapomenutelnou dovolenou, ale zároveň si ušetřit dlouhou cestu na letiště?

S CK Blue Style můžete letět přímo z Brna, a to hned do několika exkluzivních destinací.

Na dovolené si většinou všichni chceme užít klid, odpočinek a pohodlí, a to nejen v hotelu nebo na pláži, ale v co největší možné míře i na cestě samotné. Dlouhé přesuny na letiště a z letiště asi nikdo nemusí. S CK Blue Style, můžete letět hned z několika měst a jedním z nich je také Brno. Cíl své cesty si lze vybrat hned z několika oblíbených destinací.

Svou vysněnou dovolenou můžete strávit například v Egyptě, v letoviscích Marsa Alam nebo Hurghada. Egypt vás okouzlí nejen zajímavou historií a památkami, ale také Rudým mořem, které je často vyhledávané příznivci potápění pro svůj bohatý podmořský život. Destinace jsou vhodné i pro rodiny s dětmi, vstup do vody je pozvolný, moře je příjemně teplé a čisté. O zábavu ani odpočinek tedy určitě nebude nouze.

Pokud toužíte po klidu a relaxaci, vyrazte do Turecka. Na jednom místě si zde užijete krásné písčité pláže zalité sluncem, kouzelné historické památky, orientální atmosféru i dechberoucí přírodu. Při koupání na plážích Turecké riviéry si můžete užívat vlny Středozemního moře a nádherný výhled na vrcholky pohoří Taurus.

Pokud vás láká prastará kultura a jedinečná kuchyně světové kvality, zaleťte si s CK Blue Style do Řecka.

Svou nezapomenutelnou dovolenou můžete strávit na jednom z jeho pohádkových ostrovů. Relax, vodní sporty, termální prameny a mnoho dalšího nabízí ostrov Kos. Rhodos vás uchvátí svou přírodou a průzračným mořem. Zakynthos, přezdívaný Květina východu, je skvělým místem pro dovolenou s dětmi. Pro milovníky památek a přírody je jako stvořený bájný ostrov Kréta nebo Korfu, zelená perla Jónského moře.

Další oblíbenou destinací je Bulharsko. Nádherné písčité pláže s pozvolným vstupem do vody, krátká doba letu, skvělá kuchyně a nízké ceny – to jsou jen některé z hlavních předností dovolené v Bulharsku. Černé moře navíc zůstává teplé až do konce října. Vypravit se sem můžete nejen za odpočinkem, ale i za poznáním, ať už historických památek nebo dechberoucí přírody. 

Itálie vás zase zláká na svou světoznámou kuchyni, vynikající víno, ale třeba i na surfování. K jejím nejoblíbenějším destinacím patří bezesporu Kalábrie, nacházející se až na samotném jihu Apeninského poloostrova. Jónské moře poskytuje skvělé podmínky pro surfování a Tyrhénské zas láká příznivce potápění. Najdete zde také mnoho romantických zátok obklopených skalami, ze kterých můžete pozorovat nezapomenutelné západy slunce. 

Využijte možnosti odletu přímo z Brna a ušetřete si tak zdlouhavé cestování na letiště. Vyberte si ještě dnes svou vysněnou destinaci z nabídky CK Blue Style a vyrazte na dovolenou přesně podle vašich představ. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, moře, pláž, letiště, příroda, Blue Style, kuchyně, Egypt, Bulharsko, Rudé moře, Hurghada, Marsa Alam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Brna k moři jednoduše a pohodlně!  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.