Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Plastická chirurgie není jen o kráse

PR článek

Zásahy plastického chirurga už dnes nejsou ničím výjimečným. Dávno už neplatí, že se jedná o snahu za každou cenu vylepšit to, co ženám, ale i mužům příroda nadělila. Ačkoliv touha vypadat dobře a líbit se sami sobě i svému okolí stále patří mezi jeden z nejčastějších motivů pro návštěvu kliniky plastické chirurgické, řada zákroků má ryze medicínské důvody, ať už je nemocné tělo nebo duše.

Ano, plastická chirurgie může být také prvním krokem k získání zdravého sebevědomí a tím i k vyřešení řady psychických problémů. Proč by třeba mladá žena měla trpět tím, že se narodila spíše s chlapeckou postavu, když zvětšení prsů je běžným zákrokem? Renomovaní specialisté umí poradit jak vhodnou velikost implantátů, tak i doporučit, jaký tvar by prsa měla mít, aby výsledek působil naprosto přirozeně. Pacientky se nemusí ani obávat velkých jizev. V současnosti už lze prsy zvětšit také mini-invazivním zákrokem jen s velmi malým řezem. Naopak jiné pacientky trpí tím, že jejich prsa jsou příliš velká, což může zejména u žen s útlou postavou způsobovat silné bolesti zad. I v takovém případě pomůže plastický chirurg.

Oblíbená liposukce

Velmi oblíbené jsou rovněž liposukce. Někdy ani zdravá strava a cvičení nedokáží zabránit ukládání tukových polštářů zejména v partiích břicha, boků a stehen. A s rostoucím věkem se tento problém stále zhoršuje. Řešením je jak klasická liposukce, kdy se přebytečný tuk odsává za pomoci speciálních liposukčních kanyl, tak i moderní laserová liposukce, při níž tukové buňky rozpouští tenké laserové vlákno. Liposukce může trvale vyřešit také problém s dvojitou bradou.

Další zákroky plastické chirurgie

K dalším projevům stárnutí patří také povislá kůže, například na krku, ale také třeba na pažích. Nic tak rychle neprozradí skutečný věk jako právě kůže na krku. Korekce povislé kůže může ubrat hned několik let. Díky odstranění nadbytečné kůže a tuku a vytvarování svalů v oblasti krku se pak vzhled změní skutečně dramaticky. Napravit lze i nepříjemné houpání povolené kůže a tuku na pažích, které vedou často k naprostému zavržení šatů bez rukávů. Ale problémů, s nimiž umí pomoci dobrý plastický chirurg, je mnohem víc. Nemusíte se přitom omezovat jen na nabídku českých klinik. Vynikající služby a zajímavé ceny nabízí také kliniky plastické chirurgie v zahraničí, třeba na Slovensku.

Ohodnoť článek

Štítky plastická chirurgie, klinika, plastický chirurg, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plastická chirurgie není jen o kráse  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.