Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U brněnské svaté Anny zvýší tempo očkování. Stoupá počet zájemců

Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně kvůli zvýšenému zájmu o čtvrtou dávku očkování proti covidu posílí provozní dobu očkovacího centra. Zájemci jej mohou navštívit kromě pátku nově i ve čtvrtek, sdělil mluvčí nemocnice Jiří Erlebach. Není nutné se objednávat. Od začátku srpna také očkovací ambulance sídlí v přízemí budovy C. V pátek si přišlo pro očkování 283 lidí.

Lidé mohou přijít na očkování ve čtvrtek a pátek v době od 7:30 do 15:00. „K dispozici jsou vakcíny od Pfizer-BioNTech, Janssen a Novavax," uvedla vedoucí očkovacího centra Pavla Urbánová. K posilujícím dávkám je určena pouze vakcína Comirnaty od Pfizeru.

Zájemci se nemusejí objednávat. „Mohou přijít volně v provozní době. Pokud chtějí konkrétní termín, využijí rezervaci přes centrální rezervační systém. Kalendář pro druhé posilující dávky v něm má být spuštěn v polovině srpna," dodal Erlebach. Podle něj nemocnice plánuje vysílat do terénu i mobilní očkovací tým pro zájemce ze zařízení sociální péče.

Pět dní v týdnu očkuje Fakultní nemocnice Brno. Od pondělí do pátku je očkování možné od 7:00 do 12:00 a odpoledne od 13:00 do 15:00, výjimkou je čtvrtek, kdy je očkování možné od 10:00 do 12:00 a odpoledne od 13:00 do 17:30 s tím, že se v tento den podává vakcína dětem od pěti do 11 let a také vakcína firmy Novavax, řekla mluvčí nemocnice Veronika Plachá. Podle ní chodí na očkování až 300 lidí denně.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky očkování, Covid, FNUSA, FN, Brno, nemocnice, vakcína, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Pfizer, Novavax, Janssen Pharmaceutica, Fakultní nemocnice Brno, Comirnaty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vanda Kadeřábek

Dobrovolníci z WarRoom/DailyClout potvrdili, že Pfizer věděl v prosinci 2020, že vakcíny mRNA nefungují – že „klesají ve své účinnosti“ a představují „selhání“. Vedlejším účinkem očkování, který byl znám již měsíc po masovém zavedení v roce 2020, byl „COVID“.

Pfizer věděl v květnu 2021, že srdce 35 nezletilých byla poškozena týden po injekci mRNA, ale FDA spustila EUA pro dospívající o měsíc později. Rodiče neobdrželi tiskovou zprávu americké vlády o poškození srdce až do srpna 2021 poté, co byly očkovány tisíce dospívajících.

Pfizer věděl, že mRNA, spike protein a lipidové nanočástice nezůstaly v místě vpichu do deltového svalu, na rozdíl od toho, o čem velmi dobře placení pisálci a zakoupení lékaři ujišťovali lidi. Vstupují do krevního oběhu do 48 hodin, aby se usadily v játrech, slezině, nadledvinkách, lymfatických uzlinách a u žen ve vaječnících.

Pfizer věděl, že vakcína Moderna obsahuje 100 mcg mRNA, lipidových nanočástic a spike proteinu, což byl více než trojnásobek 30 mcg oproti dávce Pfizeru pro dospělé. Interní dokumenty společnosti ukazují vyšší míru nežádoucích účinků při dávce 100 mcg, takže studie tohoto množství byly interně přerušeny kvůli jeho „reaktogenitě“, uvedla společnost Pfizer.

Pfizer zkreslil subjekty tak, že téměř tři čtvrtiny byly ženy – pohlaví, které je méně náchylné k poškození srdce. Pfizer ztratil záznamy o tom, co se stalo se stovkami subjektů.

Ve vnitřních studiích došlo k více než 42 000 nežádoucím účinkům a více než 1200 lidí zemřelo. Čtyři ze zesnulých zemřeli v den, kdy dostali injekci.

Nežádoucí účinky uvedené v interních dokumentech společnosti Pfizer jsou zcela odlišné od těch, které jsou zveřejněny na webových stránkách CDC nebo oznámeny zkorumpovanými lékaři, lékařskými organizacemi a nemocnicemi.

Patří mezi ně dlouhý seznam bolesti kloubů, bolesti svalů (myalgie). Masové neurologické účinky, jako je RS, paralýza, encefalie, všechny myslitelné formy srážení krve, trombocytopenie ve velkém měřítku, mrtvice, krvácení a mnoho typů prasknutí membrán v celém lidském těle. Vedlejší účinky, o kterých Pfizer a FDA věděly a zamlčely je, zahrnují puchýře, vyrážky, pásový opar a herpetické onemocnění (řada puchýřů, které podivně naznačují příznaky opičích neštovic).

Interní dokumenty ukazují, že Pfizer věděl, že červené skvrny jsou běžnou reakcí na PEG, alergen odvozený z ropy ve složkách vakcíny.

Pondělí, 15. srpna 2022, 10:02Odpovědět

Vanda Kadeřábek

Jaký lék dorazil do ČR proti covidu, který lze brát doma?
Je to Lagevrio s účinnou látkou molnupiravir. Revoluce v léčbě covidu se ale nejspíš konat nebude.

Léků na covid-19 dosud mnoho není, a tak politici raději zkouší lidi přemluvit na očkování, které vidí jako zatím jedinou cestu z přeplněných nemocnic a úmrtí na nový typ koronaviru.

Když pomineme léky, které potlačují pouze symptomy nemoci, jakými jsou třeba horečka, pak na léčení zbývají pouze monoklonální protilátky. Tedy uměle vyrobené proteiny, které se dokáží navázat na virus a omezit jeho množení v těle.

Jenže tyto léky jsou poměrně drahé – dávka pro jedno podání stojí kolem 40 tisíc korun a pacient za nimi musí do nemocnice. Podávají se totiž v infuzích, takže na lůžku člověk stráví třeba čtyři hodiny.

Monoklonální protilátky je navíc nutné podat v počátcích nemoci. Nejsou tedy určeny pro ty, kteří leží v těžkém stavu v nemocnici. A praktičtí lékaři na ně, zřejmě i s ohledem na cenu, posílají zejména rizikové pacienty. Tedy ty, kteří mají přidružené choroby, jakými jsou třeba cukrovka nebo roztroušená skleróza.
Lagevrio, jehož účinnou látkou je molnupiravir, možnosti léčby rozšiřuje. Pro koho je určen nový lék:

obézním lidem,
seniorům ve věku 65 let a vyšším,
lidem ve věku 55 let a vyšším, pokud jsou obézní, mají arteriální hypertenzi či jiná rizika,
pacientům s chronickým onemocněním ledvin, jaterní cirhózou, imunosupresivní léčbou a imunodeficitem, plicními onemocněními, trombofilií, neurologickými onemocněními ovlivňující dýchání, diabetikům.

Neděle, 14. srpna 2022, 15:40Odpovědět

Vanda Kadeřábek

Phaiser sám uvádí max. 3 očkování tím jejich neodzkoušeným roztokem, nesprávně (podle definice) nazývaným vakcína. SÚKL to dobře ví a nesouhlasí se 4. dávkou, kterou ovšem ministr zdravotnictví ČR podporuje. Po 2. dávce klesne celková imunita o 45 %. Lidi, sázejte na léky, pobyt v přírodě na zvýšení bílých krvinek, zinek, acilpirin. V Polsku se běžně prodává lék na podporu imunity, za 270 korun (po celé Evropě se prodává 50 let) - stačí tam přijít do apatiky a říci: covid. U nás tento podpůrný lék zakázal Prymula. Je stažen do nemocnice Motol. Byl jím na domácím léčení léčen i Klaus. Ty tzv vakcíny způsobují zvýšení jen svalové imunity, ne slizniční. V nosohltanu vznikají bez omezení mutace. Tak vznikla například britská mutace. Nejlepší je získat celkovou imunitu proděláním covidu bez vakcinace. Kdo má však astmu, je oslaben a mohl by bez vakcinace zemřít (nebo skončit na intenzivce). Já jsem právě 48 den v prodělání nákazy covidem. Pěkné svinsto - změna chutí, odlupování kůže na chodidlech a rtech, snížení potence, chrupka (chrčení v horních cestách dýchacích). Úplné odeznění trvá 3 až 4 měsíce. Co se s člověk stane za rok nebo desert let nikdo neví. Prý se mohou například rodit defektní děti. Ředitel firmy Phaiser, frontmen sionfašistického NWO, se s uspokojením vyjádřil, kolik lidí se tím svinstvem podařilo očkovat; tedy plnit cíle NWO. B. Gates do této skupiny zločinců také patří. To celé se děje přes Světovou zdravotnickou společnost. A takovému Gatesovi jde také jen o snížení počtu lidí na Zemi - na uzavřených jednáních to říká otevřeně. Jsou v záloze (DARPA) i nakažlivější kmeny, celkem 4. I s úmrtností 35 %. U nás je POVINNÉ svinstvy očkovat malé děti. To by musel rodit emigrovat i s dítětem.

Neděle, 14. srpna 2022, 13:13Odpovědět

U brněnské svaté Anny zvýší tempo očkování. Stoupá počet zájemců  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.