Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brněnská fakultní nemocnice zpřísňuje kvůli covidu opatření, omezí návštěvy

Fakultní nemocnice Brno (FN kvůli nárůstu počtu hospitalizovaných pacientů s covidem omezuje od pondělí návštěvy. Stejné kroky už uskutečnily dříve také v nemocnice u svaté Anny v Brně a ve Znojmě. Nové opatření neplatí dětskou nemocnici, která pod bohunickou fakultku spadá.

Za dospělými pacienty mají možnost lidé přijít ve středu a neděli od 15:00 do 17:00. Maximální počet jsou dva návštěvníci. Musejí mít respirátor. V Dětské nemocnici neplatí omezení dnů a návštěvy jsou možné každý den, povolené jsou ale pouze pro dva rodinné příslušníky a je také potřeba mít respirátor.

Jihomoravské nemocnice kvůli covidu omezují návštěvy a požadují nošení respirátorů

Jihomoravské nemocnice se potýkají s nárůstem hospitalizovaných pacientů s covidem. Kvůli zvyšujícímu se počtu nemocných zavádí nová opatření, která se týkají povinného nošení respirátorů nebo omezení návštěv.

V nemocnici se zvyšuje počet hospitalizovaných pacientů s covidem. Podle posledních informací ze čtvrtka bylo 45 pacientů s covidem, z toho 33 na standardních odděleních a 12 na jednotkách intenzivní péče. Minulý čtvrtek nemocnice měla 24 nakažených na standardních odděleních a čtyři na JIP.

Nárůst počtu pacientů s koronavirem registruje řada nemocnic v kraji, které kvůli tomu omezily návštěvy. Patří mezi ně například Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně nebo Nemocnice Znojmo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KNL

Štítky Brno, FN, Covid, FNUSA, Návštěvy, COVID-19, nemocnice, návštěva, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Fakultní nemocnice Brno, Znojmo, Dětská nemocnice FN Brno, Nemocnice Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská fakultní nemocnice zpřísňuje kvůli covidu opatření, omezí návštěvy  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.