Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bojovník se šrámy na duši. V Brně pečují o psa, který uvízl pod autem

Při dopravní nehodě skončil pod autem a ze zajetí jej museli vyprostit až přivolaní hasiči. O otřeseného psa se po incidentu z minulého týdne starají brněnští strážníci v městském útulku. Mazlíček, který vyvázl s několika ranami, utrpěl při srážce šok.

Vozidlo se se zvířetem střetlo na frekventované brněnské silnici v ulici Černovická minulý týden ve čtvrtek. Vyděšený pes zůstal po nehodě nešťastně zaklíněný pod autem. Když na místo dorazili požárníci, požádali o pomoc se záchranou pejska odchytovou službu strážníků.

K ruce si vzali také hydraulické vyprošťovací zařízení, jímž nadzvedli havarovaný vůz. Mazlíčka, jenž byl zjevně ve velkém stresu, se podařilo vyprostit a malého bojovníka si převzala k ošetření Veterinární klinika Brno.

Z nehody si pejsek odnesl šok a několik šrámů. „Pár mu jich bohužel zůstalo i na duši a smutný pohled na fotkách tak není dílem náhody. Po ošetření se mu teď pečlivě věnují kolegové v našem útulku a postupně se zotavuje. Snad to tedy i s psychikou bude brzy lepší," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.


Záznam z vyprošťování čtyřnohého bojovníka VIDEO: HZS JMK

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, útulek, hasiči, nehoda, zvíře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

I pejsci mají smutné dny - je to na něm vidět, jak je ještě ted´z toho smutnej, ale díky pomoci ze strany policie i hasičů, dopadl ještě poměrně dobře.....

Úterý, 29. listopadu 2022, 12:56Odpovědět

Bojovník se šrámy na duši. V Brně pečují o psa, který uvízl pod autem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.