Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilá matka z Brna tahala malé dítě po barech. Vyčerpaný chlapec musel ráno do školy

Divokou noční jízdu si na vlastní kůži zkusil devítiletý chlapec v jihomoravské metropoli. Školáka na tah vzala jeho vlastní matka, která se s ním potloukala brněnskými ulicemi až do třetí hodiny ranní. Unavenému dítěti pomohli strážníci, v jejichž vyhřátém autě ihned usnulo.

Na večírek si v týdnu vyrazila žena v západní části Brna, která zábavu protáhla až do brzkého rána. Společnost třicátnici dělal její teprve devítiletý syn. Dvojice si díky dítěti v chladné noci všimla hlídka městské policie, která alkoholem omámenou matku požádala o vysvětlení.

„Byla si vědoma toho, že chlapec ráno půjde do školy a tvrdila, že má ještě dostatek času, aby se před vyučováním vyspal,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Jak moc zkušenost školou povinného hocha zmohla, se ukázalo vzápětí, co ho strážníci posadili do služebního vozu. Mezitím, co hlídka s ženou opakovaně prováděla dechovou zkoušku s výsledkem okolo dvou promile, vyčerpané dítě ve vytopeném vozidle usnulo.

„Strážníci vyrozuměli republikové policisty a případem se budou zabývat i sociální pracovníci,“ dodal.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, alkohol, dítě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Maminko mámo šel bych rád, dnes s Tebou taky oslavovat - chci vidět, jak Ty trávíš čas, zněl večer synka toužebný hlas....na spaní Ti stačí hodina, jsme dobrá šikovná rodina........proč Ti muži se tváří nemile, když máš jenom 2. promile?Tak si podřímnu chviličku - v tom jejich krásným autíčku.......přihlásím se příští rok na SLAVÍKA......

Sobota, 3. prosince 2022, 07:56Odpovědět

Opilá matka z Brna tahala malé dítě po barech. Vyčerpaný chlapec musel ráno do školy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.