Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kam o víkendu na jižní Moravě? Na módní přehlídku psů, duchovní hudbu nebo retro auta

Předvelikonoční víkend je i přes nepřízeň počasí na jižní Moravě plný akcí. Lidé si vyberou jak z venkovních aktivit, tak z programu uvnitř. Brněnská Drbna opět přináší tipy na víkend, v nichž zve na relaxační den, velikonoční koncerty i výstavu motorek.

Muzeum v pohybu

Mimořádnou podívanou si užijí lidé v sobotu odpoledne v Brně. Více než dvacet historických vozidel ze sbírek Technického muzea Brno se projede městem. Okružní jízdu zakončí auta na náměstí Svobody, kde si je zájemci můžou prohlédnout. Chybět nebude například motocykl Indian nebo osobní automobil Z9.

Sobota 9. dubna
Bližší informace

Relaxační den

Pro osoby, které jsou neustále v jednom kole a potřebují už jednoduše vypnout, je pravou volbou Relaxační den v Lužánkách. Workshopy pod vedením zkušených lektorů nabízí nejen odpočinek, ale i tvoření a nevšední zážitky. Zájemci si vyrobí domácí kosmetiku, barefoot sandály nebo třeba hezký šperk. Navíc se také pořádně protáhnou při józe a tanci. Hlavní myšlenkou je ale věnovat se sám sobě.

Neděle 10. dubna
Bližší informace

Velikonoční festival duchovní hudby

Po dvouleté odmlce se opět koná Festival duchovní hudby, který se tentokrát zaměření na tělo, vtělení a oslavení. Hudební nadšenci se dočkají šesti koncertů, z nichž jeden se poprvé uskuteční i v novém kostele na Lesné, a tří tenebrae, což jsou vystoupení při svíčkách.

Neděle 10. dubna-neděle 24. dubna
Bližší informace

Psi a motorky na výstavišti

Na brněnském výstavišti si na své přijdou milovníci čtyřnohých mazlíčků a rychlých mašin. Na motovíkendu si lidé vyzkouší nejrůznější modely motorek a skútrů a prohlédnou si značkové oblečení, příslušenství a doplňky. Kromě výstavy mašin se tam koná také Národní výstava psů Brno, kde lidé načerpají inspiraci ohledně života chlupatých mazlíčků.

Pátek 8. dubna-neděle 10. dubna
Bližší informace

Vítání jara v Lednici

Velikonoční jarmark, který se koná osmistému výročí zmínky o Lednici, potěší všechny, kdo má rád cimbálovou muziku, víno a tvoření. Návštěvníci se můžou těšit na divadlo pro děti, taneční a pěvecká vystoupení i rukodělné dílny. Navíc se projdou po lázeňské kolonádě jednoho z nejhezčích zámků u nás.

Sobota 9. dubna
Bližší informace

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Technické muzeum Brno, SVČ Lužánky, Velikonoční festival duchovní hudby, BVV, Lázeňská kolonáda a amfiteátr Lednice

Štítky Brno, jižní Morava, akce, výstava, kultura, zvířata, Jihomoravský kraj, duchovní hudba, módní přehlídka, Drbna.cz, koncert, Technické muzeum v Brně, pes, retro, Lednice, Lužánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam o víkendu na jižní Moravě? Na módní přehlídku psů, duchovní hudbu nebo retro auta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.