Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bosonohy se dočkají nového sportovního hřiště, řekli si o něj místní

Lidé v brněnské městské části Bosonohy se dočkají nového sportoviště. Takzvaná sportovně-relaxační lesní zóna vznikne na místě nevyužívaného fotbalového hřiště. Projekt loni uspěl v participativním rozpočtu města Dáme na Vás. Radnice už vybrala zhotovitele prací, které dílo za celkem 2,4 milionů korun postaví.

Autorem návrhu je Martin Rozmarin, kterého podpořilo ve veřejném hlasování více než 3 tisíce hlasujících. Celkem obsadil návrh šesté místo. Magistrát nyní zahájil další kroky k uskutečnění výstavby zóny, v níž si mají přijít na své děti, dospělí i důchodci.

Při výběru jsme hodnotili například variabilitu prvků a jejich vhodnost pro všechny věkové kategorie, efektivní skladbu prvků, práci s terénem a další. Ze zaslaných nabídek jsme jako nejlepší vyhodnotili tu od ACER WOODWAY,“ sdělil náměstek brněnské primátorky Tomáš Koláčný (Piráti). 

Při výstavbě se počítá s úpravou cest, umístěním laviček, vybudováním workoutových prvků, herních prvků včetně interaktivních tabulí o ochraně přírody, hřiště na pétanque a pumptracku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky Bosonohy, Brno, Hřiště, Sport, Rekreace, Dáme na vás, Tomáš Koláčný, Česká pirátská strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bosonohy se dočkají nového sportovního hřiště, řekli si o něj místní  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.