Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ostrý náboj přišel mojí ženě z Brna, volal Babiš při rozdávání jelit

Svědkem dramatického setkání, při kterém se střetli příznivci a odpůrci Andreje Babiše, se stala v pondělí odpoledne moravská metropole. Předseda hnutí ANO, jenž do města přivezl zabijačku, nešetřil ostrými výroky. Mimo jiné oznámil, že náboj, který obdržela jeho žena, přišel právě z Brna.

O výhružném anonymním dopisu, který obsahoval ostrý náboj, informoval Andrej Babiš o uplynulém víkendu. Podezřelou obálku určenou pro Moniku Babišovou nyní řeší policisté. Odkud přesně psaní přišlo, je ale podle prezidentského kandidáta již jasné. „Ten dopis plný urážek přišel z Brna. Chtěl bych toho člověka, co ho poslal, vidět,“ prohlásil na brněnském mítinku Babiš.

Předseda hnutí ANO si na své odpůrce stěžuje dlouhodobě. Problém má podle svých slov nejen s anonymy, ale také s přístupem lidí, kteří se účastní jeho předvolebních setkání. Kromě tisíců stoupenců přichází totiž na mítinky také příznivci druhého prezidentského kandidáta Petra Pavla. Na jejich účet si Babiš neodpustil poznámku ani včera v Brně. „Kdyby kandidoval proti mně Putin, zvolili by ho. Hlavně, abych já nebyl prezident. Dejte si to klidně, novináři, do titulků,“ zahlásil předseda hnutí ANO. 

Odpůrci by klidně zvolili i Putina, abych nebyl prezident, hlásal v Brně Babiš

Jako na fotbalovém zápase to vypadalo před brněnskou radnici na Dominikánském náměstí, kam zavítal na předvolební meeting prezidentský kandidát Andrej Babiš. Lidi pohostil zabíjačkovými specialitami a burcoval před volbami. Na prostranství...

Na brněnské Dominikánské náměstí dorazily více než dva tisíce lidí, kteří toužili vidět svého favorita na vlastní oči. Babiš přivezl před magistrát stánky s jelity, zabijačkovou polévkou i klobásami. Náměstím se po celé odpoledne nesly podpůrné hlasy křičící heslo "Babiš na hrad", ale také hlasité pískání a skandování "Táhni z Brna" nebo "Konec lží". 

Výhružný dopis obdržela v uplynulém týdnu rovněž neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová. Část psaní zveřejnila na svém twitterovém účtu. „Počítejte s tím, že když nebude vaše omluva, tak na vašem předkusu přistane baseballová pálka,“ stojí v dopise, jehož autoři se podepsali jako Slušní občané.


Setkání s Andrejem Babišem v Brně 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky prezidentské volby, kampaň, andrej babiš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

"Ostrý náboj přišel mojí ženě z Brna, volal Babiš..." A PROTO vzal následující den babiš "MONIKE" do brna?! :-DDD

Úterý, 24. ledna 2023, 13:24Odpovědět

Jiří Beránek

Jelito rozdávalo jelita, Brno forever.

Úterý, 24. ledna 2023, 12:26Odpovědět

Ostrý náboj přišel mojí ženě z Brna, volal Babiš při rozdávání jelit  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.