Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pod chladicími věžemi v Dukovanech promítá největší autokino v Česku

V Jaderné elektrárně Dukovany začíná promítání letního kina a autokina pod chladicími věžemi, kde se nachází největší projekční plocha v ČR. Na programu jsou především české filmové snímky, mezi kterými nechybí novinky, pohádky pro děti nebo dokumenty.

První projekce na zadním parkovišti elektrárny startuje tento pátek, kdy je v plánu promítání komedie Bábovky – český film z roku 2020 režiséra Rudolfa Havlíka. „Největší pevné projekční ploše 13x7 metrů není závislé na počasí. Program autokina tak neomezí vítr ani déšť. Kapacita parkoviště umožňuje vytvořit obrovské hlediště pro stovky aut a diváků. Diváci, kteří se rozhodnou sledovat filmy z pohodlí svých aut, mohou zvuk naladit na svém autorádiu na frekvenci 88,8 FM, ostatní mohou sledovat program pod širým nebem z připravených nebo vlastních židlí,“ uvedl mluvčí dukovanské elektrárny Jiří Bezděk.

Promítat se bude po celý srpen, vždy v pátek a sobotu. Projekci zajišťuje Kinematograf bratří Čadíků. Výtěžek dobrovolného vstupného věnují organizátoři prostřednictvím Konta Bariéry na podporu osob a obcí na Hodonínsku postižených nedávným tornádem. Celý program je dostupný na stránkách www.aktivnizona.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jaderná elektrárna Dukovany

Štítky Promítání, Kino, Dukovany, Jádro, Autokino, Česko, Rudolf Havlík, Jiří Bezděk, Bábovky, Kinematograf bratří Čadíků, Nadace Charty 77

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod chladicími věžemi v Dukovanech promítá největší autokino v Česku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.