Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Odložený Pop Messe bude streamovat sérii koncertů. Zahraje Amelie Siba i Katarzia

Hned dva termíny si do diáře zapisují fanoušci současné nezávislé hudby. Festival Pop messe, který se měl poprvé konat letos v létě, totiž bude streamovat. A to vydatně. Série koncertů se uskuteční ve dvou nedělích, 22. a 29. listopadu.

Vycházející hvězda klubové scény 1flfsoap. Melancholické elektronické duo Post-hudba. Dva křehké ženské hlasy, Amelie Siba a Katarzia. I temný trap od slovenského rappera Fvck_Kvlt. To vše uslyší už tuto neděli lidé, kteří se v šest hodin večer připojí ke streamovanému přenosu. Přenášet navíc pořadatelé zamýšlí z prezidentského patra hotelu Cosmopolitan, které divákům umožní pozoruhodný výhled na noční Brno. V nejbližších dnech pak bude odtajněn i program následující neděle.

Fajnšmekr musí počkat

Přestože první ročník festivalu byl kvůli koronaviru odložen, už nyní vzbuzuje zájem nejen fanoušků progresivní hudby, ale také předních hudebních publicistů. „Line-up Pop Messe je na domácí poměry výjimečný a snese srovnání s festivaly, na které hudební fajnšmekři jezdí do Polska, Rakouska nebo Německa. Brno nikdy festival podobného kalibru nemělo a místní fanoušci hudby si zaslouží vidět tyhle skvělé kapely ve svém městě,“ sdělil Brněnské Drbně například publicista Karel Veselý.

Pop Messe se měl uskutečnit na konci července. Kromě výrazných jmen tuzemské scény slibuje i zahraniční hvězdy. Například kapely Modeselektor, Sleaford Mods nebo rappera Tommyho Cashe. Téměř kompletní line-up byl přesunut na rok 2021.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Katarzia / Facebook

Štítky pop messe, stream, podzim, katarzia, 1flsoap, amelie siba, post-hudba, fvck_kvlt, koncert, hudba, festival, Brno, Cosmopolitan, Tommy Cash, Karel Veselý, Modeselektor, Sleaford Mods, Polsko, Německo, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odložený Pop Messe bude streamovat sérii koncertů. Zahraje Amelie Siba i Katarzia  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.