Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý muž chodil po Maliňáku a vytahoval na kolemjdoucí penis

Nezvykle vysoké teploty posledních dní v Brně očividně v některých lidech vyvolávají "jarní choutky". Přesvědčili se o tom všichni, kteří v úterý dopoledne zavítali na Malinovského náměstí. Plastiky žárovek obcházel opilý muž, v jedné ruce pivo, druhou na poklopci a s křikem ukazoval kolemjdoucím svou pánskou "chloubu".

Podle svědka, který zavolal linku 156 se jedním z cílů jeho exibicionismu stala i maminka s kočárkem. Strážníci třiačtyřicetiletého cizince našli bez problému. 

Z mužova dechu byl silně cítit alkohol a měl ještě stále rozepnutý zip u kalhot. „Komunikaci stěžovala nejen jeho podnapilost a agresivní chování, ale nesouvislé vyjadřování poukazovalo i na možné požití omamných látek," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. 

Kromě sanitky kvůli cestě na záchytku přivolali strážníci na místo i republikové policisty. „Muže předali pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu," uzavřela Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky Malinovského náměstí, penis, přirození, opilec, strážníci, Brno

Opilý muž chodil po Maliňáku a vytahoval na kolemjdoucí penis  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.