Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Brně se srazila šalina s osobním autem, řidičku vyprošťovali hasiči

V brněnské ulici Veveří došlo dnes ráno k nehodě šaliny a osobního automobilu. Na místě zasahovali hasiči, kteří vyprošťovali z auta řidičku. Zraněnou převezli záchranáři do Úrazové nemocnice. Kvůli havárii nabíraly linky až dvacetiminutové zpoždění.

Nehoda osobního automobilu a tramvajové linky číslo 3 se stala kolem půl osmé ráno mezi zastávkami Konečného náměstí a Grohova. Na místo ihned přijeli hasiči, kteří vytahovali z auta zraněnou řidičku.

K nehodě jsme vyslali dvě zásahová vozidla ze stanice Lidická. Vyprošťovali jsme jednu osobu z osobního auta. Zásah trval asi půl hodiny. Po jeho skončení si případ převzali policisté,“ sdělil mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. 

Do akce spěchali rovněž záchranáři, kteří poskytli zdravotní péči zraněné řidičce. „Poranění byla lehčího charakteru. Pacientku jsme k další péči převezli do Úrazové nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Michaela Bothová

Kvůli dopravní nehodě bylo místo až do zhruba osmi hodin ráno neprůjezdné. Až dvacetiminutové zpoždění nabíraly tramvajové linky. Provoz je podle aktuálních informací Dopravního podniku města Brna plně obnoven. Příčinu nehody v současné době vyšetřují dopravní policisté.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK, Kateřina Benáčková

Štítky Brno, Nehoda, Hasiči, Šalina, automobil, havárie, Jaroslav Mikoška, Dopravní podnik města Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se srazila šalina s osobním autem, řidičku vyprošťovali hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.