Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Šlapanická v Brně je zjednosměrněná, dopravu na D2 omezí návštěva papeže

Řidiče projíždějící jižní Moravou čekají v novém týdnu dopravní omezení. Změnu zaregistrují Brňané projíždějící Šlapanickou ulicí i ti, kteří se v úterý a ve středu rozhodnou jet směrem na Slovenskou republiku.

Od včerejšího dne je v Brně zjednosměrněná Šlapanická ulice, a řidiči přijíždějící do Brna tak musejí zvolit jinou cestu. „V lokalitě se budou pohybovat dopravní policisté pro případné usměrnění dopravy na kritických místech. I tak ale počítejte se zpožděním a pokud možno se lokalitě, která je i za normálních okolnosti velmi vytížená, vyhněte. Dodržujte aktuální dopravní značení a dbejte pokynů policistů," řekl k situaci mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb. Zatěžkávací zkouškou bude pro silnici právě dnešní den.

Dopravní situace se zhorší také v dalších částech Jihomoravského kraje. Na Slovensko včera dorazil papež František a s návštěvou hlavy katolické církve jsou spojena mnohá dopravní omezení. Některá z nich se dotknou také řidičů v České republice. Dopravu na konkrétních problematických úsecích budou usměrňovat dopravní policisté. „V úterý 14. září 2021 bude uzavřen hraniční přechod Brodské-Břeclav ve směru do Slovenské republiky pro nákladní dopravu v době od 5:30 do 7:30 hodin. Další omezení následuje ve středu 15. září 2021 v době od 11:00 do 13:00 hodin, kdy bude hraniční přechod Brodské-Břeclav ve směru do Slovenské republiky uzavřen pro veškerou dopravu," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky doprava, omezení, kolona, dálnice, Brno, Slovensko, Jihomoravský kraj, Papež František, Pavel Šváb, Katolická církev, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šlapanická v Brně je zjednosměrněná, dopravu na D2 omezí návštěva papeže  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.