Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

O víkendu bude uzavřená část dálnice D46, omezení bude i na dálnici D2

O víkendu čeká řidiče na dálnicích v Jihomoravském kraji omezení. V souvislosti s přestavbou mimoúrovňové křižovatky v Drysicích na Vyškovsku bude dálnice D46 od sobotních 22:00 do nedělních 5:00 uzavřená v obou směrech. V noci na neděli bude omezený provoz také na dálnici D2. ČTK to dnes řekl mluvčí Ředitelství silnic a dálnic ČR Jan Studecký.

Po dobu uzavírky dálnice D46 pojedou řidiči přes dálnici D1. „Ve směru na Olomouc bude dálnice uzavřená od Vyškova po Brodek u Prostějova. Ve směru na Vyškov od exitu u Brodku po exit u Drysic," sdělil Studecký.

Na dálnici D2 bude v neděli v časech od 03:00 do 08:00 mezi čtvrtým a pátým kilometrem u Brna pět patnáctiminutových uzavírek. Omezení souvisí s modernizací vedení vysokého napětí. „Provoz v obou směrech policie plynule zpomalí a následně zastaví po dobu trvání jednotlivých krátkodobých uzavírek," dodal Studecký.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky ČR, silnice, automobilová, stavby, Jihomoravský, dálnice, Drysice, Ředitelství silnic a dálnic, Jihomoravský kraj, okres Vyškov, Vyškov, Olomouc, Brodek u Prostějova, Dálnice D1, Dálnice D46

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu bude uzavřená část dálnice D46, omezení bude i na dálnici D2  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.