Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zvířata z brněnské zoo se dočkala, na Mniší horu zamířilo přes tisíc lidí

Bezmála půl roku marně vyhlížela zvířata nejen z brněnské zoologické zahrady zvídavé návštěvníky. Dočkala se včera, kdy došlo k uvolnění opatření proti šíření covidu. I přes nepříliš podařené počasí si cestu na Mniší horu našlo více než tisícovka lidí.

Do bystrcké zoologické zamířilo v pondělí ještě před otevíračkou několik nedočkavých milovníků zvířat. Jen za prvních dvacet minut prošlo přes turnikety 200 lidí, kteří se vydali obdivovat například nové přírůstky velbloudů dvouhrbých, takinů indických nebo surikat. Na konci dne hlásila brněnská zoo celkem 1386 návštěvníků.  

Lidé využili možnosti nákupu vstupenek on-line přes e-shop Brno iD a průchod pokladnami tak probíhal bez dlouhého čekání. Do konce dubna je vstup do zahrady možný přes hlavní pokladny, od května plánujeme také otevření sezónního vstupu (Kníničky). Aktuální otevírací doba je 9:00 – 18:00, poslední vstup v 17:00,“ popsala mluvčí Zoo Brno Monika Brindzáková

V areálu zahrady jsou návštěvníkům k dispozici občerstvovací okénka bez možnosti sezení. O víkendech a za příznivého počasí i ve všední dny vyjede také zoovláček. 

Na návštěvníky se těšil také rosomák

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zoo Brno

Štítky Zoo, Brno, Návštěvníci, Zvířata, Zoologická zahrada Brno, Mniší, zoologická zahrada, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvířata z brněnské zoo se dočkala, na Mniší horu zamířilo přes tisíc lidí  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.